Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

داوری ناعادلانه

$
0
0

داوری ناعادلانه

گارگین فتائی

 

 

بازی ایران و آرژانتین رو همه ما دیدیم

امروزه اون قدر وسائل و امکانات هست که همه بتونند یک بازی فوتبال در دورترین نقاط دنیا رو تماشا کنند.

مبشه گفت تمام ایرانیها چه اونهایی که مقیم داخلند و چه اونهایی که مقیم خارج هستندعلاقه مند به پی گیری بازی های ایران در جام جهانی بوده و خواهان به تحصیل نتیجه مطلوب و زدن گل های بیشتر از طرف ایران هستند.

در مورد این بازی ، مفسرین و گزارش گران فوتبال به اندازه کافی صحبت کردند.

همه بجه ها واقعاً خوب ظاهر شدند و یک بازی ماهرانه و حرفه ای در برابر تیم قدرمندی همچون آرژانتین ارائه دادند که البته نقش کارلوس کی روش مربی تیم فوتبال ایران رو که بهترین مربی خارجی تیم فوتبال ایران تاکنون بوده رو نباید در این مورد فراموش کرد.

اما خوب لیونل مسی یکی از بهترین و حرفه ای ترین بازی کنهای دنیاست و همین که  تونستند نود دقیقه جلوی باز شدن دروازه  از طرف وی رو بگیرند واقعاً جای تقدیر و تحسین داره.

اما اساسی ترین مشکل همون طور که همه شما می دونید مشکل داوری نامطلوب در این بازی بود به حدی که  گزارش گران و مردم می گفتند که ما بازی رو به داور  باختیم و یا اینکه در برابر آرژانتین و داور داریم بازی می کنیم.

داوری کاملا یک جانبه از سوی وی برای همه مشهود بوده .

البته در این خصوص هیات داوری و کمیته های انصباطی ورزشی وجود داره و در صورت طرح شکایت و یا حتی تشخیص خود فدراسیون فیفا  امکان مطرح کردن پرونده وی در این گونه محاکم و کمیته ها هست.

البته مجازات هایی نظیر عذرخواهی رسمی و یا جریمه و حتی اخراج رو در نظر می گیرند که می تونه روی اعتبار شغلی و ارزش مالی داور هم اثر بزاره.

اما مهم ترین چیز اتفاق نمی افته به این معنی که یک داور هر چقدر هم در مورد یک بازی بد قضاوت  و داوری کرده باشه باز اون بازی باطل نمیشه و نتیجه همچنان درست فرض میشه.

این قاعده به نظر من در  فوتبال و کلا در بازیهای ورزشی قاعده عادلانه ای نیست.

بازی های ورزشی هم همانند بسیاری امور دیگر مبتنی بر یک سری مقررات و قواعد هست که البته  ضمانت های اجرایی و ارزش قوانین دادگستری رو نداره اما دارای تضمیبن های جایگزین و مشابهی هست.

وقتی یک قاضی و حکم وی در دادگستری که تبعا بسیار مهم تر از یک بازی ورزشی است قابل تجدید نظر و اعتراضه و حتی میشه حکم قاضی رو باطل کرده و پرونده رو دوباره به جریان انداخت حال عادلانه به نظر نمی رسه که یک بازی ورزشی و داوری حاکم بر اون رو نشه باطل کرد

 

دیدگاه سایر سایت ها در مورد این بازی و داوری آن

 

صفحه ی فیس بوک داور بازی ایران و آرژانتین بمباران شد

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

در کمتر از یک ساعت در صفحه داور صربستانی بازی ایران و آرژانتین ده هزار کامنت درج شد.

به گزارش «انتخاب»، صفحه فیسبوک میلوراد مازیچ داور صربستانی، پس از پایان بازی توسط کاربران ایرانی شناسایی شد.

طی مدتی کمتر از یکساعت، بیش از ده هزار کامنت در صفحه او درج شده. اغلب هواداران، تصویر خطای پنالتی روی دژآگه را برای او ارسال کرده اند.

 

 

توييت‌هاي خواندني از بازي ايران - آرژانتين

بازي درخشان تيم ملي ايران در مقابل آرژانتين و باخت ناباورانه ايران، واکنش‌هاي زيادي را در فضاي مجازي و به‌ويژه توييتر برانيگخت.

به نقل از «انتخاب»، توييت‌هاي رسانه‌ها و شخصيت‌هاي ورزشي و سياسي جهان در واکنش به بازي ايران و آرژانتين در ادامه مي‌آيد:

ايوان مک کنا خبرنگار برگزيده ورزشي جهان در سال 2012: ما همگي ديگر طرفدار ايرانيم.

راديو لايو آمريکا: داور بازي ايران و آرژانتين زير بمباران انتقاد ايراني‌ها قرار گرفته است.

 

فاکس ساکر آمريکا: ليونل مسي قلب ايران را شکست.

پائول جانسون معاون سردبير گاردين انگليس: ايران فوق‌العاده بود اما بدشانس هم بود.

ولي نصر مشاور سابق اوباما و رئيس دانشکده مطالعات بين‌المللي دانشگاه جان هاپپکينز آمريکا: ايران مي‌توانست از شر آرژانتين و يک داور بد جان سالم به در ببرد اما نمي‌توانست از مسي مصون باشد.

کتال کلي ستون‌نويس ورزشي روزنامه گلوب اند ميل کانادا: در دو ساعت بازي ايران و آرژانتين همه ما عاشق اين تيم و جادوي جام جهاني شديم.

مليسا اتحاد خبرنگار شبکه الجزيره انگليسي: ايران باخت اما عالي بازي کرد.

گري لوئيس نماينده سازمان ملل در ايران: باورکردني نيست. صداي بوق‌ها داره هي بلندتر ميشه: انگار بازي رو برده باشيم! حس عاليِ بودن در تهران. چه خوب مي شد اگر کسي به بچه‌هاي تيم ملي درباره عکس‌العمل پرهيجان در تهران نسبت به عملکرد تاريخي‌شون خبر مي‌داد!

سي ان ان: مسي در لحظه‌هاي پاياني قلب ايرانيان را شکست. حيف شد.

الکس توماس مجري ورزشي شبکه سي ان ان: باوجود باخت ايران اما بايد گفت که همچنان اين کشور اعتبار و احترام زيادي براي خود به دست آورد.

چاينا ديلي: مسي آرژانتين را از تساوي در برابر ايران جسور نجات داد.

آناپ کافل سردبير واشنگتن‌پست: ممکن است آرژانتين بازي را برده باشد اما ايراني‌ها دل‌هاي ما را ربودند. بازي ايران عالي بود.

مايکل اوون مهاجم سابق تيم ملي انگليس: براي ايران خيلي متأسف شدم. آنها فوق‌العاده بودند.

 

سرانجام روز رویارویی با مسی و یارانش از راه رسیدآ

رژانتین به کمک مازیچ، داور صربستانی و ضعیف بازی امشب، توانست با یک گل در دقایق اضافه بازی از سد دفاع آهنین ایران بگذرد. همه کسانی که بازی امشب ایران و آرژانتین را دیدند، باور دارند ایران تیم خوب میدان بود که هم خیلی منطقی دفاع ‌و هم خیلی منطقی حمله کرد و به اندازه کافی هم جلو‌ آرژانتین موقعیت گل ایجاد کرد؛ تنها حیف که در دقیقه ۱+۹۰ تک گل بازی به ثمر رسید تا ایران شکست بخورد.

به گزارش «تابناک»، وقتی در دقیقه ۲+۹۰ سابیا تصمیم گرفت دی‌ماریا را از بازی بیرون بکشد تا یک مدافع را وارد زمین کند، هافبک تهاجمی آلبی‌سلسته مثل بازیکنان تیم ملی قطر در برابر ایران وقت کشی می‌کرد. شاید باور نکنید، ولی امروز ایرانی در زمین مسابقه درخشید که وقتی در دقیقه ۷۳ حمله می‌کرد، مدافع آرژانتین سراسیمه توپ را به اوت می‌ز‌د.

 

دیدار ایران و آرژانتین با برتری یک بر صفر آبی سلسته به پایان رسید. تیم ملی ایران در این دیدار بیشتر چشم به ضد حملات داشت؛ هرچند ‌آرژانتینی‌ها به مراتب فرصت‌های بهتری داشتند، شاگردان کی‌روش با دفاعی چند لایه نمایشی قابل قبول ارائه دادند و اگر کمی خوش‌شانس بودند می‌توانستند با دست‌کم یک امتیاز کار را به پایان ببرند.

شاید امروز ستاره‌های بسیاری از اعضای تیم ملی کشورمان در زمین درخشیده باشند، ولی بی‌گمان بزرگترین ستاره تیم ملی ایران در زمین کارلوس کی‌روش بود؛ مردی که به وعده‌های خود عمل کرد و سورپرایز خود برابر آرژانتین را رو نمود و ما بارها تا باز کردن دروازه آرژانتین پیش رفتیم اما نتیجه کار گل دقایق پایانی لیونل مسی بود.

همان گونه که کارلوس کی‌روش در پایان بازی گفت، این داور بازی بود که در جریان بازی وقفه ایجاد کرد. یک صحنه حساس در محوطه جریمه و خطای مدافع آرژانتین روی دژاگه، پنالتی مسلمی بود که داور بر آن چشم بست تا در روند بازی تغییر ایجاد کند و مانع پیروزی ایران شود.

هم‌اکنون ایران به بازی مهم روز چهارشنبه برابر بوسنی چشم دوخته است.

 

 

هشدار به 3 بازیکن ایران درباره داور دیدار ایران و آرژانتین

رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال گفت: انتخاب داور صربستانی برای بازی ایران و آرژانتین کج‌سلیقگی فیفا است.

ویژه نامه جام جهانی مشرق - هوشنگ نصیرزاده در مورد انتخاب داور صربستانی برای بازی ایران و آرژانتین گفت: میلارد مازیچ داور 41 ساله اهل صربستان یک داور درجه 2 اروپایی محسوب می‌شود هرچند برای تیم‌های منچستر، چلسی، بارسلونا و رئال در مقابل حریفانشان قضاوت کرده است ولی سوابق حاکی است که او فقط 61 بازی بین‌المللی را سوت زده است.

وی افزود: مازیچ در 61 مسابقه 18 نفر را اخراج کرده و 17 پنالتی گرفته است و به طور متوسط در هر مسابقه 4/4 کارت زرد به بازیکنان داده است. به این ترتیب بازیکنان ما باید هشیار باشند به ویژه بازیکنانی مثل تیموریان، منتظری و نکونام باید مراقب این داور باشند چون این داور معمولا بدون کارت زرد از زمین بیرون نمی‌آید.

نصیرزاده با اشاره به داوری‌های مهم مازیچ در سال 2014 گفت: مهمترین بازی این داور مسابقه دوستانه اتریش و آلمان است هرچند برخی معتقدند با توجه به همسایه بودن بوسنی و صربستان و با توجه به اینکه بوسنی در گروه ایران قرار دارد انتخاب این داور صربستانی برای مسابقه ایران و آرژانتین کج‌سلیقگی فیفا است اگرچه فیفا در تمام مسابقات جام جهانی که بین تیم‌هایی از دو قاره برگزار می‌شود داورانی از قاره دیگر انتخاب کرده سعی کرده در بازی ایران و آرژانتین هم که بین یک کشور آسیایی و یک کشور آمریکای جنوبی برگزار می‌شود داوری از اروپا انتخاب کند با این حال اگر داور صربستانی انتخاب نمی‌شد بهتر بود

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>