تدریج در تحقق را نادیده نگیریم
http://www.alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/510-تدریج-در-تحقق-را-نادیده-نگیریم
ماهنامه گزارش
هر کسی که بیست و چهارم خرداد 92 پای صندوق رای رفت اعم از این که به روحانی رای داد یا به یک کاندیدای دیگر انتظاراتی از رئیس جمهور کشورش داشته است...
وقت قضاوت نیست
نماینده ارامنه شمال با تاکید بر این که یک سال زمان کافی برای بهبود اوضاع اقتصادی کشور نیست، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات ما ناشی از سیاست خارجی است و حل این مسائل نیز به این راحتی ها نیست. به همین خاطر نباید از دولت انتظار داشت که از یک روز نسبت به روز بعد تغییرات بزرگی ایجاد کند.
وی با اشاره بر بحران های منطقه گفت: در همسایگی ما هر روز یک بحران تازه مثل داعش ایجاد می شود که بر سیاست خارجی ما تاثیر دارد، بدون شک سیاست خارجی نیز بر مسائل داخلی کشور تاثیرگذار است.
خانلری ادامه داد: برای حل این مشکلات یک سال به هیچ وجه زمانه کافی نیست و نباید با زیر ذره بین قراردادن آن کارنامه آقای روحانی را ارزیابی کرد.
به گفته وی بسیاری از مشکلات حل نشده ما مشکلات ریشه داری است که حل و فصل آن زمان بیشتری نیاز دارد.
این نماینده مجلس تصریح کرد: با تمام این اوصاف به نظر می رسد که در وضعیت اقتصادی کشور تغییراتی صورت گرفته و به یک ثبات نسبی رسیده ایم. نمونه روشن آن بالا و پایین رفتن نرخ ارز است که شاهد بودیم در زمان احمدی نژاد و سال های اخیر چه صدمات مهلکی به کشور زد و این نوسانات اکنون از میان رفته اند.
وی افزود: در عرصه سیاست خارجی نیز پیشروی های مهمی شده است، مذاکرات با 1+5 یک حرکت انرژی بر است که قسمت عظیمی از انرژی و نیروی دولت روحانی را گرفته و باید منتظر باشیم و ببینیم که نتیجه آن چه خواهد شد.
خانلری تاکید کرد: به اعتقاد من یکی از دلایلی که مانع اظهارنظر قطعی در مورد عملکرد یک ساله دولت یازدهم می شود، همین پرونده هسته ای است که هنوز به نتیجه نرسیده است. بدون شک اگر در این زمینه دستاوردهای خوبی داشته باشیم و در سیاست خارجی نیز بتوانیم به یک ثبات نسبی دست یابیم، بهتر می توان در مورد عملکرد دولت نظر داد.
وی همچنین گفت: قضاوت های سریع و قاطعانه معمولا در سیاست جایی ندارند، زیرا در عرصه سیاست، تغیيرات در زمان مهم است و نه تغییرات ناگهانی، و به این دلیل است که باید عملکردها را در بلند مدت ارزیابی کرد.
نماینده ارامنه شمال در مجلس شورای اسلامی به منتقدان دولت اشاره کرد و گفت: یک سری از گروه های سیاسی اپوزیسیون به این شیوه قضاوت می کنند، زیرا آنها نیز باید نقش خود را ایفا کنند، اما این روش قضاوت را نباید به کل جامعه و مردم تعمیم داد. خوشبختانه مردم ایران همیشه و در همه شرایط در کنار مسئولان نظام بوده اند و در حل و فصل گام به گام مشکلات همراهی کرده اند و از این بابت باید قدردان آنها بود.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات با اشاره به انتقادات مطرح شده در مورد مذاکرات هسته ای گفت: سیاست خارجی دولت نیز اپوزیسیونی دارد که مرتب نقد می کنند و بعضا نقدهای تند و ریشه ای نیز می کنند – البته انتقاد از دولت خوب است و ضروری است که مطرح شود – اما نباید با شنیدن این انتقادات خیلی ناامید و با شنیدن تعریف و تمجیدها خیلی امیدوار شد.
خانلری خاطرنشان کرد: سیاست دریای متلاطمی است و ما باید با همه این تلاطم ها کنار آییم و کشتی خود را به پیش بریم. این مسئله ناشی از ماهیت سیاست است و باید به طرق مختلف به مردم نیز این آگاهی را بدهیم که برای رسیدن به توسعه پایدار و ثبات مملکت لازم است که به این بالا و پائین های سیاست امیدوار بوده و ناامید نشد و باید با این تلاطم ها کنار آییم.
ماهنامه گزارش - آرزو فرشید