Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

توضیحات روحانی در مورد سخنان خود

$
0
0

توضیحات روحانی در مورد سخنان خود

"بزدل سیاسی"، یعنی کسانی که "شیردل"نیستند

 

 

حسن روحانی در توصیف "بزدل ها"گفته آنها کسانی هستند که صرفاً به دنبال تخریب و کارشکنی هستند.

روحانی به "بزدل ها"هشدار می دهد که بدانند که دولت هم از اقدامات آنها آگاه است و هم در این زمینه جملات متناسب با تخریب آنها را بکار خواهد برد.

رئیس جمهوری در عین حال می گوید که انتقاد به معنای تهمت، دروغ و افترا نیست

به گزارش ایلنا، حسن روحانی ریاست جمهوری، در توصیف "بزدل ها"گفته که آنها کسانی هستند که صرفاً به دنبال تخریب و کارشکنی هستند و مدتی است که از اتاق فکر به اتاق عملیاتی وارد شده اند و بدانند که در برابر تخریب گران سکوت نمی کنیم.

سخن روحانی که در بین موافقان و مخالفانش و در بین نمایندگان منتقد مجلس سر و صدای زیادی به پا کرده این بود که "یک عده به ظاهر شعار می دهند ولی بزدل سیاسی اند. هر وقت می خواهد مذاکره شود یک عده می گویند ما داریم می لرزیم. خب به جهنم! بروید یک جای گرم پیدا کنید برای خودتان. خداوند شما را ترسو و لرزان آفریده. ما چه کار کنیم؟"

روحانی که باور دارد باید در برابر "تخریب کنندگان"واژه‌های "احسن"را به کار گرفت، می گوید: "افرادی که بخواهند در مسیر توسعه کشور معضلی بیافرینند، فکر می کنم همین موضع گیری‌های مقطعی برایشان کافی باشد تا بدانند که از اقدامات آنها مطلع بوده و در مقابل آنها سکوت نخواهیم کرد."

او البته سعه صدر را کار گشای مدیریت کشور می داند و فاش می کند که گروه و اقلیتی وجود دارند که نه منتقد و نه مخالف دولت هستند و در ۹الی ۱۰ماه گذشته، مشغول کارشکنی، اتهامات ناروا و دروغ پراکنی هستند.

در عین حال به گروهی که توصیف کرده هشدار می دهد که بدانند که دولت هم از اقدامات آنها آگاه است و هم در این زمینه جملات متناسب با تخریب آنها را بکار خواهد برد.

رئیس جمهوری واکنش‌ها به سخنانش در وزارت خارجه را فرصتی می داند که اجازه داد تا توان رسانه ها، یاران ضعیف و قوی، موافقین و مخالفین واقعی را بهتر بشناسد. او مدعیست که دولت نه تنها از انتقادات نمایندگان مجلس و اساتید دانشگاه استقبال می کند بلکه معتقد است همه مردم اعم از زن و مرد، روستایی و شهری باید نقد کنند و دولت حتی از انتقادات تند هم استقبال می کند، بویژه اگر جهت گیری آن انتقاد دلسوزانه و سازنده باشد

اما در عین حال می گوید که انتقاد به معنای تهمت، دروغ و افترا نیست.

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>