Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

طمع و لدت

$
0
0

طمع و لدت

گارگین فتائی

 

این اواخر اکثر سوژه های فیلمها و سریالهای ایرانی  شده مواد مخدر به این معنی که در این فیلمها و سریالها همواره یک یا چند نفر درگیر مصرف یا فروش مواد مخدر هستند.

این امر چندان هم از واقعیت کنونی جامعه دور نیست چنانکه ما در محله های خودمون مشاهده می کنیم که قبلاً به این گسرتدگی نبوده اما الان همیشه چند نفری که دیگه قیافشون در سطح محل تابلو شده  در مقابل دیدگان  و جلوی چشممون هستند.

و صد البته خانواده هایی که همراه اینها می سوزند و نمی تونند در جامعه سر بلند کنند . خاانواده اینها هر کاری برای درمان قرزندشان انجام میدن ، از بستری کردن تو بیمارستان تا بردن اونها به مراکز ترک اعتیاد و حتی فرستادن اونها به خارج و یا بستن در و قفل کزدن اون به روی اونها و یا جلوگیری از معاشرات ا افراد ناباب اما اکثر موارد بی نتیجه است و اینها برای تامین مواد مورد نظرشون دست به دزدیهای مختلف از ضبط ماشین و دزدی خانگی گرفته تا حتی برداشت پول از صندوق صدقات می زنند.

کار به جایی رسیده که توی یک جمع وقتی چند نفر با هم حرف می زنند یکی میگه فلانی رو دیدی معتاده ، قیافش از شبش کیلومتری داد میزنه  وقتی می گی شما معتاد نیستی می گه نه چرا باشم تنها تفریحی می کشم میگی تفریحی یعنی چند وقت یک بار می کشی می گه روزی دو بار و این میشه تفریحی!.

اما مساله فقط به اینجا ختم نمیشه

الان مواد مخدر با اقسام و انواع گوناگون در جامعه پخش شده و خیایها با گول زدن خود مبتنی براینکه تفریحی استفاده می کنند گرفتار دام اعتیاد شده اند و البته شرائط نامطلوب برخی از همسایه ها در کنترل مزرها نظبر افغانستان باعث شده که مواد مخدر به راحتی وارد ایران بشه .

در سطح بین المللی هم سازمانها و نهادهای مختلفی برای مبارزه با مواد مخدر و قاچاق اون تشکیل شده و البته مجازاتهای سنگینی برای حمل کنند گان و عاملین قاچاق موئد مخدر در نظر گرفته شده که از حبس تا اعدام رو شامل میشه .

اما با همه این تمهیدات ،  باز مواد مخدر در سطح جامعه  رواج داره و محله ای نیست که در اونجا نشه عده ای معتاد رو دید.

هنوز در خصوص اینکه معتاد بیماره یا مجرم  بین مسئولین اتفاق نظر وجود نداره و روشهای دوری معتادین از اعتیاد چندان موثر نبوده .

از سوی دیگر روشهای اعمال مجازات برای قاچاقچیها هم تاثیر چندانی نداشته چون با شدت بیشتری اقدام به پخش این مواد مرگ بار در جامعه کرده اند و سود این مواد آنقدر زیاده که  حتی افراد حاضرن برای به دست اژآوردن این سود کلان در مورد جان خودشان ریسک کنند .

البته گفته مبشه تعدادی از دولتها خودشون در اشاعه و پخش این مواد نقش دارن که می تونه به علت های گونگون باشه مثلا کمیود بودجه برای خرید مایحتاج گروه های درگیر در یک منطقه و یا تضعیف طرف مخالف .

اما چیزی که بیشتر در این امر نمود می کنه طمع و حرص انسانها برای به دست آوردن پول بیشتره و همین امر باعث میشه برای شخص سودجو فرقی نکنه که این مواد چه بلای بر سر مصرف کننده اون میاره و یا حتی ممکنه اونو بکشه .

در مورد معتادین هم عوامل مختلف در این امر نقش داره افزایش مشکلات و سعی در فراموشی اونها از طریق  مصرف این مواد و یا رفقای نایاب و یا افزایش ثروات و امکان به دست آوردن راحت این مواد که البته همگی اونها ریشه در سعی انسان در کسب لذت و راحتی داره.

طمع در خصوص قاچاقچیان این مواد و کسب راحتی و لذت در خصوص مصرف کنندگان آن

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>