Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

انشای مقایسه ایcomparison essay

$
0
0

انشای  مقایسه ایcomparison essay

ترجمه از گارگین فتائی

.

یک انشای مقایسه ای  comparison essayیکی از رایج ترین شکل نگارش انشائی است  . در انشای مقایسه ای نویسنده در باره دو موضوع بحث می کند  و این موضوعات می توانند هر چیزی اعم از افراد ، لشیا ، مکانها یا عقاید باشند .

 حتی گر چه این نوع از انشا "مقایسه ای "نامیده می شود اما نویسندگان نه تنها می توانند بر مقایسه ( تمرکز بر مشابهت ها ) یا تنها  مغایرات ( تمرکز بر اختلافات ) و یا مقایسه – مغایرت ( یعنی نوشتن در باره هم  اختلافات و هم  مشابهت ها ) متمرکز شوند .

 

انتخاب یک موضوع

انتخاب موضوع برای این نوع از انشا تعیین کننده است . می تواند شامل نشان دادن تشابهات و تفاوتهای بین یک جفت از موضوعات باشد . در یک انشای موثر از این نوع ، نویسنده از دو موضوعی بحث می کند که ظاهراً شبیه هم به نظر نمی رسند اما از یک طریق  جدید ارائه می شود طوری که خوانندگان بتوانند تشابهات نه خیلی آشکار را هم ببینند . البته  تمرکز بر اختلافات پنهان شده  روی موضوع که ظاهراً  به طور سطحی  بسیار شبیه به هم به نظر می رسند هم  امکان پذیر است . نویسنده امکان می دهد تا خواننده در باره دو موضوع با روش  جدید عمیق تری بیاندیشد  .

یک انشای مقایسه ای خوب  ، دو موضوع آشکار   را با هم مقایسه نمی کند . به عبارت  دیگر نویسنده  ما را از طریق  وادار کردن به باز اندیشی  عقائد  یا باورمان در باره دو موضوع متعجب می کند . بنابراین انتحاب موضوع انشا مستقیماً بر انشا تاثیر می گذارد  . در اینجا به نمونه هائی از موضوعاتی که می توانند موضوعات خوب انشای مقایسه ای باشند اشاره می شود

بیرون رفتن از خانه برای دیدن یک فیلم و تماشای آن در خانه

دو نوع از ماشینها Hybrid vs. Conventional

ظروف صبحانه در ژاپن و چین

 

نویسندگان انشای مقایسه ای را به دو صورت می نویسند

در روش مسدود یا بسته the block method نویسنده موضوعات انشا را به طور  جداگانه مورد بحث قرار می دهد .

در روش نکته به نکته   the point-by-point method  نویسنده هر بار  یک نکته از مقایسه  هر دو موضوع را با هم مورد بحث قرار می دهد .

صرف نظر از اینکه کدام روش را انتخاب می کنید باید نکات مقایسه بین دو موضوع را انتخاب کنید .

 

روش بستهthe block method

در این روش  نکات مقایسه در باره  یک موضوع را اول  مورد بحث قرار می دهد قبل از اینکه همان نکات را در مورد موضوع دوم مورد بحث قرار دهد . در این روش بحث در باره نکات مقایسه به صورت یکسان مهم است .

به خاطر داشته باشید که هدف انشای شما  به طور واضح نشان دادن تشابهات یا اختلافات است . در روش بسته برخی اوقات تشابهات و تفاوتهای معین و درجه شباهت و تفاوت خیلی واضح نیستند . نویسندگان خوب باید مطمئن باشند که خوانندگان می توانند به طور واضح تفاوتها و تشابهات را ببینند

روش نکته به نکته Point-by-Point Method

در  این روش اطلاعات درباره  دو موضوع در محدودهئ هر پاراگراف گنجانده می شود  بنابراین برای یک خواننده درک مقایسه یا تقابل بسیار اشانتر می شود . در این روش نویسنده  یک نکته مقایسه ای را در مورد دو موضوع  در ابتدا مورد بحث قرار می دهد قبل از اینکه نکته دوم مقایسه را در مورد آن دو موضوع بررسی کند و سپس نکته سوم مایسه را و شما باید حد اقل از دو نکته در مقایسه استفاده کنید .

مطمئن شوید که موضواع به ترتیب یکسان  در هر مقایسه بررسی می شودند

 

مقایسهء اب و هوا بین شیکاگو و میامی

من و فامیلم اخیراً بحثی داشتیم در باره آب و های  شهرش شیکاگو با آب و هوای زادگاه من یعنی میامی که کدام آب و هوای بهتری دارد. بحث ما  در سه تفاوت  در بین آب و هوای زادگاه هایمان مترمکز بود . اول اینکه شیکاگو درای اب و هوای چهار فصل است اما میامی نیست . تفاوت عمدهء دیگر در اب و هوای این دو شهر این است که بدترین هوای شیکاگو  در زمستان رخ می دهد که درجه دما به طور به حدود سی و دو درجه فارنهایت می رسد و این دما هر شب تا بیست درجه فارنهایت پائین می آید . بر خلاف شیکاگو در میامی مشکل هوای سرد نیست بلکه  گرمای تابستان است . دمای هوا در طی روز به نود و پنج درجه فارنهایت می رسد و در شب تنها  تا هفتاد و پنج درجه فارنهایت پائین می آید  . در نهایت آنها در باره آب و هوای متفاوت نگرانند  در حالی که بزرگ ترین نگرانی از اب و هوای شیکاگو توفان و بوران blizzard  است  در میامی بزرگ ترین نگرانی  برای آنها توفند hurricaneاست . در آخر ما یاد گرفتیم که آب و هوای هر کدام از شهر زادگاهمان منحصر به فرد است .

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>