روش برخی از وبلاگ ها در رد عقائد دیگران
گارگین فتائی
همان گونه که قبلاً هم گفتم رویه این وبلاگ احترام به همه ادیان و مذاهب بزرگ و شناخته شده جهان یعنی زرتشت ، یهود ، مسیحیت ، اسلام ، بودا و هندوئیسم است که ادیان بزرگ و شناخته شده جهان هستند از این میان ادیان رایج و موجود در ایران تبعاً بیشتر مورد توجه یک ایرانی است .
برای من دین هر کس محترم است اما مهم تر این است که او اول ایرانی است بعد مسلمان یا زرتشتی یا کلیمی یا مسیحی است .
ما همیشه به ویژه در مورد وبلاگ های دینی شاهد وجود دو نوع وبلاگ هستیم یکی وبلاگ هایی که به تشریح مبانی و توضیح در مورد اصول یک دین خاص می پردازند و کاری به ادیان یا عقائد دیگران ندارند .
اما وبلاگ هایی هم هستند که روش آنها این است که گویی می خواهند کل مبانی و اصول اعتقادی یک دین را زیر سوال ببرند و تبعاً باعث واکنش پیروان آن دین نسبت به آنان می گردند .
روش این گونه وبلاگ ها به گونه ای است که وقتی یک فرد برای تحقیق و یا نوشتن پایان نامه یا دانستن امری در مورد یک عقیده یا مذهب می خواهد در مورد آن مطلب جمع کند و یا حتی بی طرف ترین افراد هم هنگام مراجعه به این گونه وبلاگ ها این ذهتیت در آنها مطرح می شود که مگر می شود کل مبانی اعتقادی یک دین یا مکتب نادرست و اشتباه باشد یعنی این آئین یا مذهب هیچ نکته مثبتی ندارد !؟
تبعاً وقتی یک شخص با چنین وبلاگ هایی مواجه می شود اطمینان زیادی به آنها و مطالب آنها پیدا نمی کند زیرا حس می کند که این گونه وبلاگ ها از حد تعادل و اعتدال خارج شده اند .
در دنیا هیچ چیزی مطلق نیست و همه چیز نسبی است هیچ چیزی را نمی توان در دنیا یافت که کاملاً خوب یا کاملاً بد باشد البته اگر ما معتقد به ادیان توحیدی باشیم می گوئیم هیچ چیز در دنیا مطلق نیست به جز خدا که عده ای حتی این را هم قبول ندارند اما ما ایرانیان به خدا و مطلق بودن آن معتقدیم .
اگر ما می خواهیم وبلاگ ها و وب سایت های فارسی همانند وب های خارجی یک منبع معتبر برای تحقیقات محسوب شوند همیشه باید در مورد یک عقیده یا طرز تفکر یا دین شناخته شده جانب اعتدال را رعایت کنیم .