Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9359

برای کاهش وابستگی به انرژی فسیلی روسیه، ارمنستان به انرژی خورشیدی روی آورده است

$
0
0

برای کاهش وابستگی به انرژی فسیلی روسیه، ارمنستان به انرژی خورشیدی روی آورده است

 .

http://alikonline.ir/fa/news/political/اقتصادی/item/5005-برای-کاهش-وابستگی-به-انرژی-فسیلی-روسیه،-ارمنستان-به-انرژی-خورشیدی-روی-آورده-است

.

بر اساس آماری که دولت ارمنستان منتشر کرده است در این کشور میزان انرژی دریافتی از خورشید در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بیشتر است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، ارمنستان به عنوان کشوری محصور در خشکی که مدت زمانی طولانی برای تامین نیازهای بخش انرژی خود به روسیه متکی بوده است قصد دارد با استفاده از انرژی خورشیدی، از این وابستگی بکاهد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ایروان، ارمنستان دارای منابع سوخت فسیلی نیز است با این حال 83 درصد گاز مورد نیاز خود را از روسیه وارد می کند. تنها نیروگاه هسته ای این کشور نیز به پایان دوره عمر فعالیت خود نزدیک شده است. دولت ارمنستان امیدوار است با تکیه بر منابع انرژی تجدیدپذیر از وابستگی خود به روسیه بکاهد.

در ارمنستان بر اساس آماری که دولت این کشور منتشر کرده است میزان انرژی دریافتی از خورشید در مقایسه با سایر کشورهای اروپایی بیشتر است (آمار نشان می دهد این کشور هر سال در هر متر مربع، 1720 کیلووات ساعت انرژی از آفتاب دریافت می کند ولی این رقم در اروپا حدود هزار کیلووات ساعت انرژی است). به این ترتیب انرژی خورشیدی مطمئن ترین و آینده دارترین منبع انرژی برای ارمنستان به شمار می رود.

هایک هاروتیونیان معاون وزیر انرژی ارمنستان می گوید: «ارمنستان نیز همانند هر کشور دیگری برای تامین امنیت و استقلال بخش انرژی خود به دنبال متنوع سازی منابع انرژی خود است».

بر اساس سندی که دولت ارمنستان در بخش انرژی منتشر کرده است این کشور در ظرف چهار سال آینده باید هشت درصد از نیازهای خود را در این بخش از طریق منابع انرژی تجدیدشونده تامین کند.

بر اساس این سند، ظرفیت بالقوه تولید انرژی خورشیدی این کشور سه هزار مگاوات است که ضمن تامین نیازهای داخلی، این کشور را به یک صادرکننده برق تبدیل می کند.

این مقام دولتی ارمنستان گفت کنسرسیومی متشکل از ده کشور جهان به زودی ساخت نیروگاه خورشیدی با قابلیت تولید 55 مگاوات برق را شروع خواهند کرد.

بانک جهانی که یکی از این سرمایه گذاران است شصت میلیون دلار برای این طرح اختصاص داده است. تا کنون سه نیروگاه خورشیدی هر یک به ظرفیت تولید یک مگاوات در سراسر این کشور ساخته شده است و قرار است تا پایان سال 2018 هفت نیروگاه دیگر نیز ساخته شود..

سال آینده قرار است ساختمان همه وزارتخانه های دولت ارمنستان به صورت کامل به استفاده از انرژی خورشیدی روی بیاورند و به تدریج همه ساختمان های دولتی وارد این مسیر شوند.

در ماه مارس نیز طرح پایلوتی راه اندازی شد که در آن پنل های خورشیدی در پشت بام خانه ها در روستاهای دور افتاده نصب می شود تا انرژی مصرفی خانوارها را تامین کند.

دولت ارمنستان در کنار افزایش سهم انرژی های تجدیدپذیر قصد دارد تا سال 2020 سهم نفت و گاز را در مصارف انرژی این کشور در مقایسه با سال 2010 بیش از سی درصد کاهش دهد

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9359

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>