Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9359

پیام اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان،به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی

$
0
0

پیام اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان، خلیفه ارامنه تهران و شمال به مناسبت فرارسیدن سال نو میلادی و میلاد عیسی مسیح(ع)

 .

http://alikonline.ir/fa/news/social/item/5016-پیام-اسقف-اعظم-سیبوه-سرکیسیان،-خلیفه-ارامنه-تهران-و-شمال-به-مناسبت-فرارسیدن-سال-نو-میلادی-و-میلاد-عیسی-مسیح-ع

.

 دوستان گرامی، مسئولان محترم، برادران و خواهران عزیز،

در این ایام فرخنده به نام خداوند یکتایی که همگی او را به طرق مختلف، اما با مفهوم و درکی مشترک پرستش می کنیم، به یکایک شما درود و سلام عرض می نمایم.

در این ایام فرخنده و گرامی جهان بیش از هر زمان دیگری به صلح، آسایش و دوستی نیاز دارد. در این روزها نگاه همه ما به بیت اللحم  مکانی که عیسی مسیح به عنوان حکمران صلح و دوستی در آنجا زاده شد، دوخته شده و توجه ما بر وضعیت ملت فلسطین متمرکز شده است.

حضرت داود در ستایش خداوند می خواند: "راه زندگی را به من نشان می دهی و حضورت مرا سرشار از شعف می‌گرداند و بودن در کنار تو سعادتی جاودانه است." (مزامیر 16:11)

جهان امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند مداخله الهی است تا جنگ ها پایان یافته، صلح برقرار شده و دوستی و آرامش میان انسان ها گسترده شود. برقراری صلح در جهان مشروط به تحقق عدالت و ایفای حقوق پایمال شده ملت ها است.

ادیان و به‌ویژه ادیان الهی وظیفه هدایت پیروان خود به سمت یکتاپرستی و عدالت واقعی را بر عهده دارند.

تاریخ نشان داده است که صلح و عدالت تنها زمانی تحقق می یابند که گفتگو و دوستی و احترام متقابل میان پیروان ادیان الهی برقرار شود.

تاریخ ایران گواه این واقعیت است که ساکنان این سرزمین از دیرباز پیرو هر کدام از ادیان الهی که بوده اند، در کنار هم زیسته و فعالیت کرده و با همزیستی مسالمت آمیز و احترام و دوستی متقابل حقانیت آیات کتب مقدس را به اثبات رسانده اند.

امروز نیز پیروان ادیان مختلف و به‌ویژه ادیان الهی در سایه جمهوری اسلامی ایران از آزادی های تصریح شده در قانون اساسی در جهت رسیدگی به احوال شخصیه خود برخوردارند.

ایران سرزمین ادیان مختلف و مهد گفتگو و همزیستی مسالمت آمیز بوده و خواهد بود. متأسفانه جهان این واقعیت مسلّم را انکار می کند.

بیت اللحم به عنوان زادگاه حکمران صلح و دوستی و سرزمین های اطراف آن این روزها در وضعیت فاجعه باری به‌سر می برند. تصمیم ناعادلانه رئیس جمهوری آمریکا در انتقال سفارت این کشور از تل آویو به بیت المقدس و بی توجهی به قطعنامه ها و موازین بین المللی، جهان و به‌ویژه ملت های صلح طلب و عدالت‌جو را با چالش جدیدی مواجه ساخته اند.  ما باور داریم که ملت حق جوی فلسطین بی تردید موفق به ایفای حقوق پایمال شده خود خواهد شد.

در اینجا باید این نکته را مورد تأکید قرار دهم که بر اساس الهیات مسیحی، حیات سرزمین اسرائیل که به آن در عهد قدیم اشاره شده است، پس از آن که از پذیرفتن عیسی مسیح به عنوان مسیحای وعده داده شده از سوی پیامبران پیشین خودداری کرد، پایان یافت. در نتیجه فلسطین موطن ملت فلسطین بوده و بیت المقدس پایتخت آن است. این ادعا که بیت المقدس از قدیم پایتخت اسرائیل بوده است و اخیراً نیز توسط یکی از مقامات سعودی در مطبوعات و شبکه های تلویزیونی مطرح شد، دروغی آشکار می باشد. آری بیت المقدس پایتخت پادشاهی یهودا بوده است، اما اسرائیلِ جدید پس از مسیحیت، کلیسای مسیح است و بیت المقدس پایتخت فلسطین و مکانی مقدس برای پیروان سه دین توحیدی به‌شمار می آید.

در نتیجه شایسته است با دیدی جامع به موضوع نگریسته و در این راستا گام های خردمندانه برداریم. باید به خاطر داشته باشیم اهداف بزرگ با ایثار و جانفشانی ها محقق می شوند. ملت های مظلوم با ایستادگی و پایداری خود به پیشرفت های بزرگ دست یافته و حقوق از دست رفته خود را بار دیگر به‌دست خواهند آورد. همواره و به‌ویژه در این ایام گرامی، درخواست من از کلیه آحاد ملت این بوده است که با تفکر حرکت کرده و به امور خود رسیدگی کنند.

برای برقراری صلح در جهان و به‌ویژه در خاورمیانه و همچنین برای آسایش ملت ایران و نیز سربلندی، موفقیت و سلامتی مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای و همچنین ریاست محترم جمهوری و ملت بزرگ ایران دعا می نمایم.

 

اسقف اعظم سیبوه سرکیسیان

خلیفه ارامنه تهران

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9359

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>