تاکید خلیفه ارامنه آذربایجان بر ضرورت توجه به ابنیه های مسیحیان در تبریز ٢٠١٨
.
.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: تمامی اقوام و مذاهب در به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی ایران نقش و سهم داشتهاند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، محمد محمدپور در نشستی با اسقف گریگور چیفتچیان خلیفه کل ارامنه آذربایجان که در آستانه آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی انجام گرفت، پیروی انقلای اسلامی را رویدادی بزرگ در تاریخ تحولات ایران برشمرد و گفت: انقلاب اسلامی در تاریخ ملت ایران، صفحهای ماندگار، اثرگذار و تعیین کننده و جزو افتخارات ملت در راه تحکیم بنیانهای حرکت اسلامی و ملی بود.
وی ادامه داد: مردم زمانی که احساس کردند، هویت، اسلامیت و ایرانیت و ملیتشان دچار خدشه شده، این انقلاب را به پیروزی رساندند تا دست مداخلهکنندگان خارجی را از سرنوشت این ملت جدا کرده و خودشان برای کشورشان تصمیم بگیرند.
محمدپور با اشاره به اینکه، انقلاب اسلامی ما برگرفته از اعتقاد و ایمان مردم است، خاطرنشان کرد: این انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی، دستاورد سالها تلاش، مجاهدت و خلوص مجاهدان دوران انقلاب بود، به نحوی که تمامی اقوام و مذاهب در به ثمر رسیدن آن نقش و سهم داشتهاند.
وی با اشاره به تحولات عظیمی که در نتیجه انقلاب اسلامی به وقوع پیوست، یادآور شد: طبیعی بود که این انقلاب با این ویژگیها مورد غضب برخی دولت های خارجی که به دنبال منافع خود بودند قرار گرفت و همانطور که قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز شاهد توطئههای دشمن در تمامی صحنههای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی بودهایم، با تحریمها و جنگ و ... زیرساختهای ما را از میان بردند اما ملت بزرگ ایران توانستند بر همهی مشکلات فائق آمده و قدرتمندتر و قوتمندتر از پیش به راه خود ادامه دهند و ایران اسلامی را روز به روز بالندهتر کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: پیروزی انقلاب اسلامی ایران رویدادی عظیم در منطقه و جهان اسلام بود که مایه عزت و اقتدار ملت ایران شد.
وی در ادامه به رویداد تبریز ٢٠١٨ اشاره کرد و گفت: تبریز نه تنها در این عصر بلکه در دورههای مختلف به عنوان پایتخت و مرکز حکومت اسلامی بوده و این نشان از ظرفیت بالای این شهر و استان دارد.
محمدپور گفت: وظیفه ماست که در فرصت ایجاد شده تبریز ٢٠١٨ ظرفیتهای عظیم و میراث فرهنگی و تاریخ این دیار را به جهانیان معرفی نماییم .
وی تاکید کرد: این رویداد فرصت مناسبی برای تقویت مشترکات ملی و دینی برای تعالی کشوراست و امیدواریم اقلیتهای دینی نیز نقش خود را به بهترین نحو در این رویداد ادا کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فرهنگ و هنر را پل ارتباطی بین اقوام و مذاهب دانست و گفت: فرهنگ بستر مناسبی برای تجمیع افکار و عقاید و ادیان مختلف در کنار هم است.
وی از آمادگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی برای برگزاری هفتههای فرهنگی در ایران و ارمنستان در راستای اجرای برنامه های تبریز ٢٠١٨ خبر داد.
در ادامه اسقف گریگور چیفتچیان نیز طی سخنانی با اشاره به اینکه در رویداد تبریز ٢٠١٨ این شهر و استان در کانون توجه قرار میگیرد، خواستار پرداخت بیش از پیش رسانه ها و همچنین ایجاد زمینه برای تمرکز و توجه توریستها به ابنیه و کلیساهای مسیحیان در استان شد