ساخت چینmade in china!!!!!!!!!!!!!
گارگین فتائی
در ابتدا خداوند آسمانها و زمین را آفرید
اما بقیه چیزها را چینیها آفریدند
به نحوی که روی هر چیزی نوشته شده
ساخت چین
دنیا پر شده از انواع مختلف اجناس چینی ، از کفش و کیف و لباس و لوازم التحریر گرفته تا قطعات ماشین و لوازم کامپیوتری و وسائل برقی و کلا هر چیزی که تصورش رو بکنید و بشه خرید و فروش کرد.
کار به جایی رسیده که به قول بعضیها اینها هم از چین وارد خواهد شد
گلاب چینی
زن صیغه ای چینی
زن دائمی چینی با ارزان ترین قیمت بدون توقع مهریه و جهیزیه
حتی این اواخر قرآن هم از چین وارد ایران میشد که البته چون دارای اشکالات چاپی فراوانی بود جلوی ورود اونها گرفته شد.
الان چین دومین اقتصاد بزرگ دنیا بعد از آمریکا است و گفته میشه تا اخر امسال از آمریکا هم جلو خواهد زد.
خلاصه خدا به دادمون برسه.
چون لا اقل اجناس اروپایی و آمریکایی کیفیت و مرغوبیتی دارند اما اجناس چینی کلا به کم دوامی و بی دوامی معروفند.
میگند دیوار چین تنها جنس چینیه که بیشتر از سه روز دوام آورده .
چینیها با اقتصاد و کالاهاشون توی تمام دنیا رخنه کرده اند خیلی از اینکه وقتی به امریکا برند جنس خوب و مرغوب آمریکایی رو خواهند دید خوش حال یودند اما غافل از اینکه تمام بازار آمریکا دست چینیها و کالاهای چینیه و در واقع آمریکا بزرگ ترین بازار کالاهای چینی در دنیاست .
دیگه نه توی آمریکا و نه توی ایران و حتی نه توی اروپا خبری از اجناس سایر کشورها و یا ساخت کشورهای دیگر به جز چین پیدا نخواهید کرد.
چینیها خیلی زود زبان سایر ممالک رو یاد می گیرند و به فرهنگ اونجا خو می گیرند و البته معلوم نیست این حاکیمت به سود دنیا باشه یا به ضرر اون.
نظام حاکم بر چین یک نظام کمونیستیه و البته با همون مرام کمونیستی یعنی میانه چندان خوبی با مذهب ندارد .
از طرف دیگه چین با وجود اینکه یکی از بزرگ ترین قطبهای سرمایه درای دنیا یعنی هنگ کنگ را در اختیار دارد و بازارهای دنیای سرمایه داری رو قبضه کرده اما از نظام بازار یعنی آزادی عرضه و تقاضا یه خصوص در مورد نظام ارزی تبعیت نمی کند و در واقع به صورت دولتی به حفظ ارزش پول خودش در برابر ارزهای معتبر پرداخته یعنی به طور مصنوعی مانع از پائین اومدن ارزش پولش در برابر ارزهای معتبر شده و این یعنی سیاست یک بام و دو هوا
چینیها اصطلاحا هم خر رو میخوان هم خرما رو اونها هم می خوان بازارهای دنیای سرمایه داری رو در اختیار داشته باشند و هم با سیستم دولتی و کمونیستی به حفظ ارزش پول و کنترل بازار داخلی و محدودیت ورود اجناس از سایر کشورها به چین بپردازند.
این در حالیه که سایر کشورها از رقابت با کالاهای چینی به علت ارزان بودن عاجزند مثلا در خود ایران یک جنس چینی حتی وقتی وارد ایران میشه و با وجود پرداخت مابات گمرک باز از یک جنس ایرانی ارزونتر تمام میشه و همین امر باعث ورشکستگی بسیاری از شرکتهای ایرانی شده .
این ورشکستگی نه تنها برای ایران بلکه برای تعداد فراوانی از شرکتهای کشورهای مختلف هم اتفاق افتاده است.