یک خبر خوش حال کننده و یک خبر ناراحت کننده
خبر خوش حال کننده
«کوبانی آزاد شد»
بالاخره با مقاومت جانانه مردم عراق و کردها و پیش مرگه ها والبته کمکهای نیروهای ائتلاف و همچنین کمکهای ایران شهر کوبانی از دست تروریست های داعش نجات یافت .
این یک خبر خوش حال کننده برای خیلیها در دنیا بود و در این مورد کسانی که به آزاد سازی این شهر کمک کردند و از جمله ایران در تاریخ همواره سرفراز خواهند ماند ولی دولتهائی مثل ترکیه که کمک به مردم رو مشروط به معملات سیاسی و گرفتن امتیاز در سوریه کرده بود همیشه از چشم مردم کوبانی و عراق خواهند افتاد.
در این نبرد نیروهای کرد موسوم به پیش مرگه و همچنین سربازان زن کرد یا همان شیر زنها هم دفاع جانانه ای از دیار خود کردند
این هم چند خط از اخبار در این مورد در سطح جهانی
•دیدبان حقوقبشر سوریه: نیروهای کرد، در مبارزه با نیروهای داعش در شهر کوبانی، را بازپس گرفتند.
•نیروهای یگانهای مدافع خلق در کوبانی، توانستهاند با در دست گرفتن کنترل منطقه «کانی عربان» و «مدرسه تشرین» و پیشروی در منطقه «مقتل»، نیروهای داعش را به خارج از شهر برانند.
•یک مقام ارتش امریکا اعلام کرده است، نیروهای ائتلاف به رهبری امریکا، طی ۲۴ساعت گذشته، ۲۱حمله هوایی در سوریه و ۱۳حمله مشابه علیه مواضع داعش در عراق انجام دادهاند.
•در میان حملات ۲۴ساعت گذشته، ۱۷حمله هوایی روز یکشنبه علیه مواضع داعش در کوبانی انجام شده است.
خبرگزاری «رویترز» به نقل از دیدبان حقوقبشر سوریه نوشت، نیروهای کرد، در مبارزه با نیروهای داعش در شهر کوبانی، واقع در شمال سوریه، «کنترل این شهر را بازپس گرفته اند.»
بنابر گزارش این سازمان، نیروهای یگانهای مدافع خلق در کوبانی، توانستهاند با در دست گرفتن کنترل منطقه «کانی عربان» و «مدرسه تشرین» و پیشروی در منطقه «مقتل»، نیروهای داعش را به خارج از شهر برانند.
یک مقام ارتش امریکا اعلام کرده است، نیروهای ائتلاف به رهبری امریکا، طی ۲۴ساعت گذشته، ۲۱حمله هوایی در سوریه و ۱۳حمله مشابه علیه مواضع داعش در عراق انجام دادهاند.
بر اساس بیانیه منتشر شده از سوی نیروهای ائتلاف، در میان حملات ۲۴ساعت گذشته، ۱۷حمله هوایی روز یکشنبه علیه مواضع داعش در کوبانی انجام شده است.
خبرگزاری اسوشیتدپرس، صبح امروز به نقل از فعالان و مقامات کرد نوشته بود، نیروهای داعش «تقریبا» از شهر بیرون رانده شدهاند.
داعش از سپتامبر گذشته به کوبانی حملات شدیدی کرد و پیشرویهای این گروه تروریستی در یکی از استراتژیکترین شهرهای مرزی سوریه و ترکیه، نگرانی جامعه بینالمللی را برانگیخته بود.
مواضع داعش در این شهر کوچک و استراتژیک به سرعت مورد هدف نیروهای ائتلاف به رهبری امریکا قرار گرفت. اسوشیتدپرس مینویسد، ۸۰درصد حملات هوایی نیروهای ائتلاف در سوریه، در اطراف شهر کوبانی صورت گرفته است. از سوی دیگر، انتقال بخشی از نیروهای پیشمرگه کرد برای مبارزه علیه نیروهای داعش در این شهر نیز به عقب راندن داعش کمک کرده است.
اکنون بازپس گرفتن کوبانی، پیروزی بزرگی برای یگانهای مدافع خلق و نیروهای ائتلاف محسوب میشود.
دیدبان حقوقبشر سوریه، در آخرین گزارش خود در مورد وضعیت کوبانی نوشت، بیش از ۱۶۰۰نفر در این شهر از زمان حمله داعش، جان خود را از دست دادهاند؛ از این تعداد، ۱۰۷۵نفر از نیروهای داعش، ۴۵۹نفر از نیروهای کرد و ۳۲شهروند غیرنظامی جان باختهاند.
خبر ناراحت کننده
دمیس روسس، خواننده مشهور یونانی در گذشت
دمییس روسس از خواننده های معروف دهه های هفتاد و هشتاد میلادی بوده که بچه های این دوره خاطرات خوبی از آهنگ های وی دارند بخصوص اینکه اهنگ های وی حالتی سنگین و آهسته و قشنگ و توام با ریتمهای شرقی داشتند
یادش گرامی
دمیس روسس، خواننده مشهور یونانی، امروز در سن ۶۸سالگی، در بیمارستانی در آتن، چشم بر جهان بست. به گزارش رسانههای یونانی، نوع بیماری او «اعلامنشده» است. با این حال روسس مدتی در بیمارستان «هایگیا» در آتن بستری بوده است.
او پیش از انقلاب نیز به ایران سفر و در تهران کنسرت اجرا کرده بود.
دمیس روسس در پانزدهم ژانویه سال ۱۹۴۶در اسکندریهی مصر متولد شد. موسیقی عرب از همان کودکی بر او اثر گذاشت و در بزرگترین آثار او نیز، این تاثیر قابل لمس است. او در سن پانزده سالگی و در پی وقوع بحران سوئز، بههمراه خانواده، مصر را به مقصد یونان ترک کرد.
دمیس، فعالیت در عرصه موسیقی را در سن ۱۷سالگی آغاز کرد. او همزمان با مهاجرت به یونان، وارد گروه« The Idols » و فعالیت حرفهای خود را از این گروه آغاز کرد.
بخش بزرگی از شهرت جهانی او، پس از پیوستن به گروه راک «بچه آفرودیت» و اجرا در کنار ونجلیس و لوکاس سیدراس دو موزیسین مشهور یونانی در سال ۱۹۶۸رقم خورد.
روسس بیش از ۶۰میلیون آلبوم به دنیای موسیقی هدیه کرده و ترانههای محبوب او با نامهای «خداحافظ» (Goodbye)، «برای همیشه» (Forever and Ever) و «وقتی من تو را دوست دارم» (Qu and je t 'aime)، در دهههای ۷۰و ۸۰میلادی، در سراسر جهان بر سر زبانها بود.