Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

خبرهای اخیر

$
0
0

خبرهای اخیر

 

«عربستان در یمن از بمب‌های خوشه‌ای آمریکا استفاده کرده است»

 

.

 

 

سازمان «دیدبان حقوق بشر» گزارشی در مورد استفاده از بمب‌های خوشه‌ای در یمن منتشر کرده است.

آمریکا و عربستان در سال ۲۰۰۹نیز از این بمب ها، که طبق قوانین خودشان ممنوع نیستند، در یمن استفاده کرده بودند.

جان کری گفت آمریکا سخت کوشانه دنبال راه حلی برای پایان بحران یمن است.

ائتلاف نظامی تحت رهبری عربستان در حملات خود به یمن از بمب‌های خوشه‌ای که آمریکا در اختیار آن گذاشته استفاده کرده است.

این گفته گزارشی است که سازمان «دیده بان حقوق بشر» امروز منتشر کرد.

طبق این گزارش، فیلم و عکس و سایر شواهد نشان می دهد که ائتلاف ضدحوثی در حملات خود به روستاهای استان سعاده در شمال یمن حداقل دو بار از این بمب‌ها استفاده کرده است.

بمب‌های خوشه‌ای در بخش اعظم جهان ممنوع هستند گرچه آمریکا، عربستان و یمن هیچ یک آن‌ها را ممنوع نمی دانند. این بمب‌ها منطقه‌ای وسیع را هدف می گیرند و به علت بمب‌های منفجرنشده‌ای که جای می گذارند، خطری طولانی مدت برای شهروندان غیرنظامی هستند.

«دیدبان حقوق بشر»، که مقر آن در نیویورک است، گفت عکس‌ها نشان می دهند که در روز ۱۷آوریل از بمب‌های خوشه‌ای استفاده شده که آمریکا در سال‌های اخیر در اختیار عربستان و امارات متحده عربی گذاشته است. امارات نیز جزئی از ائتلاف ضدحوثی عربستان است.

پیش از این، مقامات سعودی استفاده از بمب‌های خوشه‌ای را در گفتگو با رسانه‌های محلی رد کرده بودند.

هم سعودی‌ها و هم آمریکایی‌ها پیش از این سابقه استفاده از بمب‌های خوشه‌ای در یمن را دارند. در سال ۲۰۰۹، هواپیماهای سعودی در حمله به همین استان سعاده، که مرکز قدرت حوثی‌ها است، از این بمب‌های مخرب استفاده کردند.

در همان سال، نیروی دریایی آمریکا چند موشک کروز حاوی بمب‌های خوشه‌ای به نقطه‌ای در جنوب یمن که تصور می رفت اردوی تعلیماتی القاعده باشد شلیک کرد. مقامات یمن گفتند آن حمله حداقل ۱۴نفر از نیروهای القاعده و ده‌ها نفر از شهروندان غیرنظامی را کشت.

 

آمریکا به دنبال راه حل

جان کری، وزیر خارجه آمریکا، دیروز در کنفرانس خبری خود در سری لانکا گفت کشورش سخت کوشانه به دنبال یافتن راه حلی برای پایان بحران یمن است.

بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل، خواهان توقفی بشردوستانه در جنگ یمن شده بود. سازمان‌های امدادی می گویند نیازمند به تجدید منابع هستند، بخصوص نیازمند سوخت برای اداره زیرساخت‌های اساسی همچون بیمارستان ها.

از سوی دیگر، قطع‌نامه‌ای که روسیه روز جمعه به شورای امنیت سازمان ملل برد تا خواهان آتش بس بلافاصله در یمن شود هنوز مورد توافق قرار نگرفته. برخی دیپلمات‌ها به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند بحث داغی در جلسه دربسته شورای امنیت در مورد این قطع‌نامه درگرفته اما به طور قطعی رد نشده و کشورهای عضو شورا تنها خواهان وقت بیشتر برای رسیدگی به آن هستند.

یکی از این دیپلمات‌ها گفت تمام اعضای شورا در مورد وضعیت فجیع انسانی در یمن و «نیاز به بازگشت به مذاکرات سیاسی» متفق القولند.

اما یمن همچنان در آتش جنگ می سوزد. هواپیماهای عربستان دیشب نیز مناطقی را در جنوب یمن هدف گرفتند. اصابت یک موشک به بیمارستان تحت تملک حوثی‌ها در شهر عدن ده‌ها کشته به جای گذشت و حمله‌ای دیگر به شهر تعز ۳۵نیروی حوثی‌ها را کشت و ۶۲نفر را زخمی کرد.

 

 

داعش هزاران ایزدی را ربود و ۳۰۰ایزدی را گردن زد

.

 

 

داعش در حالی دست به این اقدام زده که در حمله به روستاهای ایزدی‌نشین در تابستان گذشته حدود ۴۰هزار ایزدی ربوده شده بودند.

در ماه مارس دفتر حقوق بشر سازمان ملل گزارشی از قتل، شکنجه، تجاوز و بردگی جنسی و  به کارگیری کودکان ایزدی به عنوان سرباز توسط گروه تروریستی داعش را منتشر کرده بود.

به گفته حزب پیشرفت ایزدی، روز گذشته گروه تروریستی داعش بیش از ۳۰۰ایزدی را در تل‌عفر واقع در نزدیکی موصل در شمال عراق گردن زده است.

با این وجود، یک نماینده ایزدی تعداد قربانیان را کمتر از این دانسته و گفته آنها به وسیله گلوله آتش در کمپی در تل‌عفر کشته شده‌اند.

به گزارش روزنامه «دیلی میل»، محمد خلیل گفت با چهار فرد مختلف آشنا به آنچه در داخل این کمپ اتفاق افتاده صحبت کرده است. او افزود داعش می خواهد در بین ایزدی‌ها فضای رعب و وحشت را گسترش دهد تا آنها مجبور به پذیرش اسلام شوند.

داعش در حالی دست به این اقدام زده که در حمله به روستاهای ایزدی نشین در تابستان گذشته حدود ۴۰هزار ایزدی ربوده شده بودند. داعش ماه گذشته بیش از ۲۰۰زندانی ایزدی از جمله ۴۰کودک را پس از یک سال بازداشت، آزاد کرده بود.

در ماه مارس دفتر حقوق بشر سازمان ملل گزارشی از قتل، شکنجه، تجاوز و بردگی جنسی و  به کارگیری کودکان ایزدی به عنوان سرباز توسط گروه تروریستی داعش را منتشر کرده بود. به گفته این تیم تحقیقاتی، داعش مردان و پسران بالای ۱۴سال را برای اعدام جدا می کرده است. داعش پسران جوان ایزدی را مجبور به فعالیت به عنوان کودک سرباز نموده و زنان و دختران ربوده شده را به عنوان غنایم جنگی به حساب آورده است.

ایزدی‌ها ملتی باستانی هستند که قدمتی ۴۰۰۰ساله دارند ولی به‌خاطر نوع متفاوت عبادت کردنشان، از نظر داعش به عنوان گروهی شیطان پرست تلقی می شوند. جمعیت آنها از یک میلیون نفر در عراق به تقریبا ۷۰۰هزار نفر کاهش پیدا کرده است.

 

 

 

 

امتناع بیمه از پرداخت خسارت یک کودک باوجود رای دادگاه

 

 

.

شرکت بیمه‌ی البرز با وجود رای دادگاه برای پرداخت خسارت یک کودک سانحه‌دیده، از پرداخت هزینه خودداری می‌کند.

نیمه شبی بارانی در آذرماه سال هشتاد و هفت، خودرویی در جاده‌ی نزدیک شهر اصفهان دچار حادثه شد و کودک خردسالی در سانحه به شدت آسیب دید.

درسا محمدپور، دختریچه‌ای که در این تصادف، بینایی دو چشم و اصولاً کنترل بر بدنش را از دست داده و تنها درصدی از شنوایی برایش باقی مانده است.

خانواده‌ی او می‌گویند که بهبود بخشیدن وضعیت درسا بدون امکانات مالی ناممکن است اما شرکت بیمه‌ی «البرز» که خودروی حادثه دیده، زیر پوشش آن بوده است، از پرداخت هزینه به رغم گذشت چندین سال خودداری می‌کند.

پدر درسا در شکایت از این شرکت بیمه به دادگاه‌ای در اصفهان موفق شده است حکم پرداخت پنج دیه‌ی کامل و سی و پنج درصد یک دیه‌ی کامل را از بیمه بگیرد اما بیمه با پرداخت پول موافقت نمی‌کند.

این مقام بیمه‌ی البرز اما شرح داد که مطابق بر قانون قدیم این شرکت، بیمه‌ی شخص ثالث البرز، هزینه‌های مرتبط با افرادی را که بستگان صاحب بیمه باشند، نمی‌پردازد.

عطف به همین قانون است که شرکت بیمه از پرداخت هزینه به درسا خودداری کرده است اما پدر درسا به رسانه‌ها اعلام کرده است که این قانون در بیست شهریور سال ٨٧ تغییر کرده و از آن جا که سانحه‌ی تصادف برای خودروی او در حدود سه ماه بعد رخ داده است، پس این واکنش بیمه بی‌معناست.

حالا خانواده‌ی درسا از رییس قوه قضاییه تقاضا کرده‌اند که پی‌گیر اجرای رای دادگاه و پرداخت خسارت درسا باشد.

مساله‌ای که معتقدند اگر به تاخیر بیفتند، با بالاتر رفتن سن درسا شانس بهبود درسا پایین خواهد آمد.

 

 

 

دلیل کشته شدن دو کارگر عسلویه مشخص شد

 

 

 

.

پنجم اردیبهشت ماه امسال دو تن از کارگران فازهای ۱۷و ۱۸منطقه ویژه عسلویه کشته شدند.

کشته شدن دو کارگر بر اثر نبود اکسیژن کافی در اتاقک رخ داد.

این اولین حادثه منجر به مرگ کارگران در این منطقه نیست و پیش از این نیز به دلایل مختلف و به ویژه مشکلات ایمنی، برخی‌ از کارگران جان خود را از دست دادند.

جدیدترین گزارش وزارت کار از مرگ سالیانه ۱۴۰۰نیروی کار و نابودی ۱۰میلیون روز کاری حکایت دارد.

خبرگزاری ایلنا امروز خبر داد که دو کارگر در عسلویه به دلیل «ناهماهنگی» کشته شدند.

یکی‌ از کارشناسان حفاظت فنی و ایمنی کار منطقه ویژه عسلویه در همین رابطه گفت به نظر می‌رسد در روز حادثه تمامی مجوزهای لازم برای فعالیت این کارگران صادر نشده بوده و همین مسئله باعث باز شدن لوله‌های گاز و کشته شدن دو کارگر بر اثر نبود اکسیژن کافی در اتاقک شده است.

پنجم اردیبهشت ماه امسال دو نفر از کارگران فازهای ۱۷و ۱۸منطقه ویژه عسلویه پس از هماهنگی واحد ایمنی برای شستشوی فضای داخلی یک مخزن دو هزار لیتری به درون مخزن می‌روند اما به دلایل نامعلوم ساعتی پس از شروع به کار این کارگران، واحد بهره‌برداری شیرهای ورودی گاز ترش به داخل این مخزن را باز می‌کند که در نتیجه براثر تنفس این گاز دو کارگر کشته و یک کارگر دیگر مصدوم می‌شود.

این اولین حادثه منجر به مرگ کارگران در این منطقه نیست و پیش از این نیز به دلایل مختلف و به ویژه مشکلات ایمنی، برخی‌ از کارگران جان خود را از دست دادند.

روز گذشته خبرگزاری مهر نوشت جدیدترین گزارش وزارت کار از مرگ سالیانه ۱۴۰۰نیروی کار و نابودی ۱۰میلیون روز کاری حکایت دارد.

در حال حاضر، بخش ساختمان به تنهایی نیمی از کل حوادث منجر به فوت نیروی کار کشور را تشکیل می دهد.

بهمن ماه سال گذشته "رئيس كانون انجمن‌های كارگران ساختمانی كشور گفت "روزانه حداقل دوكارگرساختمانی دراثرحوادث كار جان خود را ازدست می دهند.

 

 

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9374

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>