Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

خبرهای امروز

$
0
0

خبرهای امروز

 

ایران، جزو ۱۰کشور اول جهان در جراحی پلاستیک

 

 

خبرگزاری فرانسه  گزارشی در مورد رواج عمل‌های زیبایی در ایران منتشر کرده است. این گزارش که به قلم سیاوش قاضی، خبرنگار این خبرگزاری در تهران، است مورد توجه رسانه‌های بین‌المللی قرار گرفت.

این گزارش از فردی به نام نازنین در شمال تهران آغاز می‌شود که برای سومین عمل بینی، تتو کردن ابرو و لیپوساکشن ران‌های خود به مطب دکتر آمده است.

نازنین یکی از بیماران دکتر جواد امیری‌زاد است. دیگر بیماران برای جراحی برای بزرگ کردن سینه‌های خود آمده‌اند.

از عمل‌های ارزان‌تر رایج می‌توان به بوتاکس گونه‌ها یا پیشانی برای محو چروک، بزرگ کردن لب‌ها یا تتو کردن ابروها اشاره کرد.

به گفته دکتر امیری‌زاد، طبق آمار رسمی، هر سال حدود ۴۰هزار عمل جراحی زیبایی در ایران صورت می‌گیرد که ۶۰درصد آن مربوط به بینی می‌شود.

این پزشک اما می‌گوید عدد رسمی بسیار بالاتر است چرا که شامل عمل‌های پزشک‌های غیرمتخصص نمی‌شود.

در شهرهای بزرگ ایران به راحتی می‌توان زنان و حتی مردانی را دید که با حفظ چسب پانسمان عمل روی بینی خود، پز می‌دهند.

این باعث شده ایران یکی از ۱۰کشور اول جهان در زمینه جراحی پلاستیک باشد.

به گفته "نجمن بین‌المللی جراحی پلاستیک زیبایی"، ایران در سال ۲۰۱۳پس از برزیل، مکزیک و آمریکا، چهارم بود.

هزینه این عمل ها حدود ۱۵۰۰دلار است یعنی بیش از پنج برابر حداقل حقوق ۲۷۰دلاری در ایران.

بعضی از پزشکان معروف‌تر تا ۶۰۰۰دلار طلب می‌‌کنند.

مهرناز مهری، مدیر ۲۷ساله یک شرکت غذایی در تهران، می‌گوید او هرگز نمی‌خواسته این عمل را انجام دهد اما مادر و خواهرش این کار را کرده‌اند و "واگیردار"بوده است.

تلویزیون هم نقش خودش را در این میان دارد. سریال‌های تلویزینی محبوب ترکیه و آمریکای جنوبی،‌ بازیگران عمل‌کرده را نشان می‌دهند و آگهی‌های تبلیغاتی برای عمل‌های جراحی و کرم‌های ghyvd  پخش می‌کنند.

دکتر امیری‌زاد می‌گوید متقاضیان خارجی هم برای عمل به ایران می‌آیند از جمله از عراق و آذربایجان و البته ایرانیان مقیم آمریکا یا اروپا.

او در ضمن می‌گوید زمانی تنها ۵درصد مردان عمل جراحی بینی می‌خواستند اما امروز این عدد به ۳۵درصد رسیده است.

اما همه از این افزایش عمل‌های زیبایی خوشحال نیستند.

اخیرا صفحه فیس‌بوکی به نام "زنان ایرانی از نزدیک"از زنان خواست تصاویر بینی‌های طبیعی خود را منتشر کنند. صدها نفر این کار را کردند تا جلوی مفهوم زیبایی بینی به عنوان چیزی که تنها در اثر جراحی به دست می‌آید گرفته شود.

بسیاری از کسانی که خود عمل جراحی داشته‌اند متوجه این امر می‌شوند.

مثلا سولماز ۲۷ساله که از زمان نوجوانی خود، خواهان عمل جراحی بینی بوده و بالاخره در ۲۰سالگی این کار را کرد. او اما می‌گوید از این کار پشیمان است و می‌افزاید "دختران امروز همه یک نوع دماغ دارند - بسیار لاغر و با سر بالا، مثل عروسک!"

 

 

مقام مسوول شهرداری تهران:‌ خودروهای پلیس معاینه فنی ندارند

 

 

قائم مقام ستاد معاینه فنی شهر تهران با انتقاد از ماموران پلیس گفت تا بحال هیچ یک از خودروهای پلیس برای معاینه فنی به مراکز این ستاد مراجعه نکرده‌اند.

نواب حسینی‌منش در نشست خبری امروز صبح خود گفت ۱۴مرکز معاینه فنی در تهران وجود دارد که ظرفیت معاینه ۶۰۰۰خودرو را دارند اما در حال حاضر تنها روزی ۱۰۰۰خودرو به این مراکز مراجعه می‌کنند.

این مقام مسوول سازمان وابسته به شهرداری تهران گفت ۴۰درصد از ۱۷میلیون خودروی فعال در ایران زیر پنج سال عمر دارند و نیازی به معاینه فنی ندارند اما ۱۰میلیون باقی‌مانده باید مراجعه کنند.

حسینی‌منش گفت کار معاینه وقتی جدی گرفته می‌شود که پلیس آن‌را جدی بگیرد اما «متاسفانه رئیس پلیس راهور تهران با حضور در یک برنامه تلویزیونی تمام تحقیقات و پژوهش‌های چندساله دانشگاه شریف را جزوه می‌خواند و این نشان می‌دهد که پلیس اعتقادی به معاینه فنی ندارد». او از این‌که تیمور حسینی معاینه فنی را «کاغذپاره» خوانده است گلایه کرد.

این مقام گفت طبق قانون پلیس باید جلوی تردد خودروهای فاقد معاینه فنی را بگیرد و با فک پلاک آن‌ها را به تعمیرگاه هدایت کند «اما می‌بینیم که این مهم محقق نمی‌شود».

 

 

 

روزانه ۷۰تا ۱۰۰نفر به آمار معتادان ایران افزوده می‌‌شود

 

 

مدیرکل آسیب‌های اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می‌‌گوید بنا بر آمار رسمی، از سال ۱۳۸۵به این سو روزانه ۷۰تا ۱۰۰نفر به جمعیت معتادان کشور افزوده شده است.

روزبه کردونی به خبرگزاری ایلنا گفت ستاد مبارزه با مواد مخدر، شمار معتادان دائمی را یک میلیون و ۲۰۰هزار و معتادان تفننی را ۸۰۰هزار نفر اعلام کرده است.

این آمار در حالی‌ اعلام می‌‌شود که همواره برخی‌ از کارشناسان و حتی  مسئولان ستاد مبارزه مواد مخدر گفته اند که تعداد معتادان تا ۴برابر بیشتر از آمار رسمی‌ است.

کردونی خواهان بررسی این موضوع شد که چرا قبح آسیب‌های اجتماعی مانند اعتیاد در جامعه از بین رفته است.

 

 

کمیسیون حقوقی مجلس: حج تمتع لغو خواهد شد

 

 

محمدعلی اسفنانی، سخن‌گوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفته است که با قطع روابط دیپلماتیک ایران و عربستان، «به احتمال قوی» اعزام حجاج ایرانی به حج تمتع لغو خواهد شد.

او شرح داده است که با تعطیل شدن کنسول‌گری‌های عربستان سعودی در ایران دیگر امکان صدور روادید در ایران وجود نخواهد داشت مگر این که کشوری واسطه‌ی انجام امور کنسولی دو کشور شود.

اسفنانی اما در این باره گفته است که ضرورتی برای چنین کاری نیست و حج هم در شرایطی «واجب» است و اگر این مساله موجب «تعذر» باشد [تحت شرایط دشوار صورت بگیرد] وجوب آن از میان می‌رود.

او همچنین گفته است کاش ایران در زمان وقوع حادثه‌ی منا و مرگ حاجی‌های ایرانی، خود اقدام به قطع رابطه با عربستان سعودی می‌کرد.

 

در عین حال سازمان حج و زیارت ایران نیز با صدور بیانیه‌ای گفته است، درباره‌ی مساله‌ی سفر به عربستان برای حج تمتع «بعثه» رهبر و سازمان حج و زیارت تصمیم خواهد گرفت که این تصمیم از طریق سازمان حج و زیارت اعلام خواهد شد.

با این حال، حتی در صورت برقراری هماهنگی‌ها برای امکان حج تمتع ایرانیان اما آن چه که مشخص است، عدم امکان صدور روادید عربستان در خاک ایران برای مدتی نامعلوم است که خود چشم‌انداز سفر به این کشور را برای شهروندان ایرانی دشوارتر از گذشته می‌نماید.

 

 

 

 

هفته ‌نامه «یالثارات» لغو مجوز شد

 

 

چند روز پس از توهین هفته ‌نامه یالثارات به شهین مولاوردی، معاون امور زنان و خانواده  در جلسه صبح امروز هیأت نظارت بر مطبوعات درباره این نشریه تصمیم‌گیری و یالثارات لغو مجوز شد.

یالثارات در مطلب اصلی خود در انتقاد از حسن روحانی و «دیدگاه لیبرالی» او به مخالفت دولت با برخورد شدید با بدحجابی اعتراض کرده بود. سرمقاله این نشریه به‌خصوص به مولاوردی به عنوان «زن فمینیست» و عضو جبهه مشارکت حمله کرده بود. یالثارات مولاوردی را «زن کذایی» و «زن مفلوک همپالکی سابق» مسیح علی‌نژاد، روزنامه‌نگار مشهور ایرانی، دانسته بود.

مولوردی همان زمان گفته بود از یالثارات شکایت می‌کند، هم از طرف خودش و هم از طرف حیثیت زنان ایرانی.

پس از خبر لغو مجوز این نشریه، مدیرمسئول یالثارات در واکنش به لغو مجوز گفت "«تطبیق اتهام ما با ماده ۶قانون مطبوعات ناروا است و البته از کم‌طاقتی روحانی در مقابل منتقدان مشخص بود چنین عکس‌العملی از سوی دولت رخ می‌دهد

در حالی‌ عبدالحمید محتشم، دولت را متهم می‌‌کند که هیأت نظارت بر مطبوعات لغو مجوز این نشریه را صادر کرد که فقط یک نفر از اعضای آن نماینده دولت است.

این نشریه دو بار پیش از این در سال‌های ۱۳۷۶و ۱۳۹۲نیز توقیف شده بود.

 

 

 


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9369

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>