دکتر کارن خانلری: عدم حضور ارمنیان در پست های مهم دولتی ریشه در عدم حضور افراد این اجتماع در احزاب و جریانات سیاسی مهم کشور است
.
.http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/1605-
دکتر-کارن-خانلری-عدم-حضور-ارمنیان-در-پست-های-م
هم-دولتی-ریشه-در-عدم-حضور-افراد-این-اجتماع-در-احزاب-و-جریانات-سیاسی-مهم-کشور-است
.
"آلیک"، گروه سیاسی - دکتر کارن خانلری، نماینده ارمنیان حوزه تهران و شمال کشور در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگار آلیک در مورد عدم تحقق حضور نمایندگانی از ارمنیان و یا دیگر جوامع اقلیت دینی در پست های ارشد دولتی گفت: این عدم حضور به واسطه وجود تبعیض یا عدم پذیرش آنان نیست، بلکه می تواند به این دلیل باشد که حضور ارمنیان در یکصد سال گذشته در جریانات و گروه های سیاسی مهم کشور نادر بوده و یا اصلاً نبوده. وی در ادامه خاطر نشان کرد که این خود باعث شد تا با به قدرت رسیدن گروه ها و جریانات سیاسی فعال در کشور پست های مهم دولتی نیز در اختیار رده های قابل اعتماد آن گروه ها قرار گیرند، امری طبیعی، که در همه کشورهای دنیا نیز دیده شده و پیاده می شود.
دکتر کارن خانلری این عدم حضور را روحیه ای قابل تغییر ارزیابی کرد و گفت: در جریانات مشروطه خواهی ارمنیان نقشی محوری ایفا کردند. ولی پس از آن، این حضور کم رنگ شد و به مرور زمان به حداقل ممکن رسید. این خود بیانگر آن است که می توان با شناخت و ریشه یابی مناسب افرادی را نیز برای حضور در پست های مهم و تصمیم گیرنده معرفی کرد. وی در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظامی یاد می کند که در آن مطابق قانون اساسی حقوق اقلیت ها کاملاً برجسته شده و قابل احترام معرفی شده است.
دکتر کارن خانلری در پاسخ به این سوال که چرا در مقایسه با کشورهایی که این قانون در قانون اساسی آنها لحاظ نشده ولی ارمنیان حتی پست هایی نظیر وزارت، یا معاون وزیر، شهردار پایتخت و غیره را در آن کشورها دارا بوده اند، امری که در ایران تنها در حد نمایندگی مجلس نمود پیدا کرده است گفت: این همان چیزی است که محور این گفتگو را تشکیل می دهد. یعنی عدم حضور ارمنیان در جریانات و گروه های مهم سیاسی کشور. در آن کشورها فرد ارمنی اگر به پست وزارت رسیده برای ارمنی بودن نبوده بلکه طرف از رجال گروه سیاسی یا حزب خود بوده است.