افزایش زمان آتش بس در حلب
.
.http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/2124-
افزایش-زمان-آتش-بس-در-حلب
,
پنجشنبه (همروز) در منطقه حلب از هشت ساعت به 11 ساعت افزایش می یابدو تا ساعت 17 ادامه خواهد داشت افزود: هدف از برقراری آتش بس، خروج ساکنان منطقه از راهروهای امن، تخلیه مجروحان و همچنین خروج جنگجویان از مناطق شرقی حلب می باشد.
بنا به اعلام خبرگزاری ایتارتاس، وی اظهار کرد: افزایش مدت زمان برقراری آتش بس بنا به درخواست سازمان های بین المللی انجام می شود و روسیه تاکنون به تمامی تعهدهای خود عمل کرده است. وی ابراز امیدواری کرد که آمریکا و ائتلاف وابسته نیز برای خروج معارضان و تروریست ها از شرق حلب تلاش کنند.
بر اساس گزارش های منتشره در حملاتنیمه اول اکتبر گروه های تروریستی به محله های ارمنی نشین شهر حلب سوریه، پنج نفر از ساکنان ارمنی این شهر کشته و یازده نفر دیگر زخمی شدند.
معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه ،دکتر عراقچی در مورد این کشتارها اظهار داشت: مسوولیت کشتار کودکان، زنان و مردم بی گناه سوریه بر عهده گروه هایی همچون داعش و جبهه النصره و حامیان آنها است.
"جمعه خونین حلب"توصیفی است که رسانه های ارمنستان برای رخدادهای روز جمعه در محلات ارمنی نشین این شهر به کار برده اند.
هفته نامه ارمنی زبان "گاندزاسار"حلب، با انتشار اسامی کشته شدگان این حمله نوشت: یکی از راکت های تروریست ها به ساختمانی در مجاورت کلیسای "مریم مقدس"این شهر اصابت کرد که در نتیجه آن تعدادی از ارامنه ساکن در این ساختمان کشته یا زخمی شدند.
این حمله موشکی 80 کشته و زخمی بر جای گذاشت.
وزارت امور خارجه ارمنستان در این بیانیه ضمن محکوم کردن اقدام تروریست ها در استفاده از تسلیحات نظامی ضد شهروندان غیر نظامی ارمنی شهر حلب که منجر به کشته شدن جمعی از آن ها شد، خاطر نشان کرد: تشدید وضعیت جنگی در سوریه بسیار نگران کننده است.
این در حالی است که به دستور "سرژ سرکیسیان"، رئیس جمهوری ارمنستان در طی روزهای آتی، دو هواپیمای حامل کمک های انسان دوستانه این کشور به سوریه ارسال شدند.
بر اساس گزارشات آماری موجود تخمین زده می شود که در حال حاضر 20 هزار ارمنی در سوریه زندگی می کنند.
عکس:یکی از کلیساهای ارمنی منفجر شده توسط گروه های تکفیری طی درگیری ها و جنگ در حلب که قدمت آن به سده پانزدهم می رسد.