Quantcast
Viewing all articles
Browse latest Browse all 9380

آنچه که من از بیماریهای خود آموختم

آنچه که من از بیماریهای خود آموختم

 

همانطور که قبلاً گفتم من مدت سه ماهه که بیمار شده ام که البته فقط یک بیماری نبوده و از سیاتیک و دیسک کمر و گرفتگی عضله و آرتروز گردن تا اضطراب و تپش قلب  و فشار عصبی و افسردگی را در بر می  گرفت .

من سعی کردم از طریق رفتن به دکتر مربوطه و دادن استراحت به خود و انجام توصه های پزشکی خودم را درمان کنم و به تدریج دارم بهتر میش اما در این مدت بیماری با وجود اینکه روزهایی بوده که می توان گفت بیشتر ساعات آن را درد کشیدم بیماری ، این حسن رو داشت که چند مطلب رو به من آموخت

 

1: فهمیدم که ارزش هیچ چیزی به پای سلامتی انسان نمی رسد و وقتی انسان سلامتیش به خطر می افتد خود را به آب و آتیش می زند تا بهبود یابد .

2: متوجه شدم که بد نیست هر کدام از ما در مورد پزشکی اعضاء بدنمون و طرز نگهداری از آن اطلاعاتی رو داشته باشیم . این اطلاعات رو می توان با خرید کتابهای عمومی پزشکی در باره بدن انسان و یا از طریق اینترنت کسب کرد و البته بهتر هم هست که کتابی در مورد دارو اعم از گیاهی و غیر گیاهی و خواص مثبت و عوارض جانبی آن داشته باشیم که خوشبختانه این اطلاعات یا در قالب کتب کوچک و بزرگ و یا از طریق فایل های اینترنتی ارائه می شوند.

3:  خیلی از ماها وقتی دچار بیماری میشیم سعی می کنیم که خودمان به در مان خودمان بپردازیم و اصطلاحاً خود درمانی کنیم و به همین خاطر به داروها و قرصهایی که در خانه داریم رو می آوریم . این روش ممکنه که در بیماریهای کوچک و کم اهمیت جواب بده ولی در مورد بیماریهای جدی و یا پیشرفته حتی ممکنه مضر و خطرناک باشه لذا بهتر است در موقعی که دچار بیماری جدی میشیم به پزشک مراجعه کنیم .

4: ما ایرانیها عادت داریم برای همه نسخه بپیچیم و تا کسی بیمار می شود از طرف اطرافیانش هزار جور راه حل برای مداوای خود می شنود و حتی در برخی موارد دیگران با نسبت دادن نوع بیماری شخص بیمار به مرض خود ، چنان حرفهای نا امید کننده برای شفا و بهبودش می گویند که بیمار گمان می کند که دیگر هیچ امید ی برای بهبودیش نیست لذا بهتر است موقع بیماری حرف هر کسی رو قبول نکرده و نزد اهل فن و تخصص برویم .

5: حتماً توصیه های پزشک رو مو به مو انجام بدیم مثلاً وقتی به ما ورزشهای خاصی در ساعات معینی از شب و روز میده و یا وقتی به ما میگه که موقع کار باید آنتراکت داشته باشیم و یا از کمربند و گردنبند طبی استفاده کرده و یا روش خاصی را برای نشستن و یا خوابیدنمان ارائه میدهد حتماً آن روشها را به کار گرفته و در این مورد سهل انگاری نکنیم .

6: در هنگام بیماری کمی مراعات حال وی را بکنیم زیرا او در حال طبیعی نیست ( بویژه در خصوص موارد اعصاب و روان ) لدا وقتی که بیمار نیاز به هوای تاز داره و یا وقتی برای گرم شدنش نیاز به هوای گرم و بستن پنجره ها رو داره کمی از خود خواهی خود بکاهیم و به حال و خواست وی هم توجه کنیم .

7: هیچ گاه امیدمان را از دست ندیم و سعی کنیم با دید خوش بینانه به زندگی نگریسته و به خود امید دهیم زیرا امید محرک زندگی سالم است .

8: در موقع بیماری هیچ گاه از یاد خدا و خواندن دعا غافل نشیم و در نَظر داشته باشیم که شفا دهدنهء واقعی اوست .


Viewing all articles
Browse latest Browse all 9380

Trending Articles



<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>