اصحاب رسانه جویای جاذبه های گردشگری در ارمنستان و سفر ارامنه به ایران
.
.
گروهی از خبرنگاران حوزه میراث فرهنگی و گردشگری کشورمان که بنا به دعوت وزارت اقتصاد و توسعه سرمایه گذاری ارمنستان به این کشور سفر نموده اند، روز پنجشنبه میهمان ضیافت نهار سیدکاظم سجادی سفیر کشورمان در ایروان بودند.
به گزارش تارنمای سفارت جمهوری اسلامی ایران در ارمنستان، در این دیدار صمیمی خبرنگاران ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های خود طی اقامت در ایروان شامل ملاقات ها، بازدیدها و مصاحبه های صورت گرفته، از سفیر کشورمان درخواست نمودند در خصوص وضعیت حوزه فرهنگی، هنری و گردشگری ارمنستان و میزان اهمیت روابط آنها با ایران سخنانی ارائه نمایند.
سجادی ضمن خیرمقدم به هیات رسانه ای کشورمان، ارمنستان را کشوری تاثیرگذار و مهم در منطقه قفقاز جنوبی دانستند که با توجه به عضویت در اتحادیه اورآسیا و دسترسی به اروپا می تواند نقش پررنگی در دستیابی کشورمان به بازار 180 میلیونی این اتحادیه برای صادرات کالاها و خدمات فنی و مهندسی ایرانی داشته باشد.
سفیر کشورمان وجود جاذبه های گردشگری و میراث فرهنگی غنی این کشور را از جمله دلایل عمده اقبال گردشگران ایرانی به ارمنستان دانستند و با اشاره به اینکه مسجد کبود ایروان چون نگینی نشانه تاثیرات عمیق دین مبین اسلام در یک سرزمین مسیحی است که بعنوان یکی از نمادهای گردشگری ارمنستان پذیرایی گردشگران زیادی از کشورهای مختلف جهان می باشد.
سجادی با اشاره به اینکه ایران همیشه صاحب فرهنگ، تاریخ و تمدن غنی و بزرگی بوده و بر تاریخ و تمدن جهانی تاثیرات بزرگی داشته است، وظیفه خبرنگاران این حوزه را ساخت گزارش های خبری و تحلیلی مناسب و تهیه فیلم های مستند دانستند که به معرفی این تمدن عظیم به گردشگران خارجی کمک نماید و با این کار گردشگران خارجی و ارمنی را ترغیب به بازدید از ایران نمایند.
سجادی با اعلام اینکه به اذعان سازمان جهانی گردشگری، ایران اسلامی یکی از ده کشور برتر در حوزه گردشگری در سراسر دنیا می باشد، اعلام آمادگی نمود درصورت همراهی متولیان امور فرهنگی و گردشگری در کشورمان این سفارت آماده است نسبت به برگزاری نمایشگاهی که آثار تاریخی، میراث فرهنگی و صنایع دستی استان های مختلف کشورمان را در غرفه های متعددی که در مسجد کبود وجود دارند، برگزار نماید. ایشان همچنین توصیه نمودند می توان نمایشگاه دائمی از صنایع دستی هر استان را در این غرفه به معرض دید گردشگران خارجی که از مسجد کبود بازدید می نماید، قرار داد.
سفیر کشورمان در پایان این دیدار از تلاش سفارت برای راه اندازی مراکز و کلاس های آموزش زبان فارسی در مدارس و دانشگاه های ارمنی برای آشنایی ارامنه با فرهنگ و تمدن غنی ایرانی خبر دادند و گفتند در صورت همراهی و کمک متولیان این امر در کشورمان ما قادر به راه اندازی این کلاس در دورترین روستاه های ارمنستان نیز خواهیم بود