Quantcast
Channel: گارنی GARNI
Viewing all 9369 articles
Browse latest View live

زبان بوق شناسی

$
0
0

زبان بوق شناسی

گارگین فتائی

.

مدتهاست نوعی زبان ناهنجار در بین مردم رایح شده است که بی ارتباط با تکنولوژی  حمل و نقل نیست و خوب یا بد به هر حال الان در بخش بززگی از زندگی مردم حاکم است که این خود مستلزم تحقیق در باره این زبان نوپا است که روز به روز دارد جایگاه خود را در بین مردم باز می کند.

لازم به ذکر است که این زبان نوپا برای برقراری ارتباط باسیارین از دئ تنها و تنها از وسیله ای به نام بوق اتومبیل استفاده می کند  و  تشخیص مقصود  و میزان احساسات به کار گیرنده آن بستگی به شدت و یا مدت نواختنش دارد .

به مواردی از  مفاهیم  این زبان نو پا اشاره می شود.

 

1:بوق حق به جانبی

 وقتی صدای بوق محکم است و راننده با تمام قوا دستش را پشت بوق می گذارد یعنی بسیار عصبانی است و علتش می تواند عوامل مختلفی باشد  که مهم ترین و رایج ترین آن رفتار راننده دیگر است که از دید وی رفتار نادرستی است و در واقع به خیال وی آن  راننده دارد از حق خودش در رانندگی تجاوز می کند.

اما اگر راننده فوق الذکر و مخاطب هم  بوق نزند این دو معنی دارد یا عصبانی است ولی نمی خواهد کار به بوق کشی بکشد و یا قبول کرده که اشتباه از جانب خود اوست و اما اگر او هم متقابلا اقدم به بوق زدن نماید این یعنی نه تنها اشتباه خود را نپذیرفته بلکه بر این کار خود تاکید و پاففشاری هم دارد .

 

2:  بوق مانعی

نمونه دیگر وقتی است که راننده با مانعی در ادامه  حرکت رو به رو می شود

اگر این مانع یک مانع قانونی باشد مثل ایستادن پشت چراغ قرمز و یا بازجویی  اتومبیلی که  ناخواسته از سوی پلیس یا نیوری انتظامی برای بازجویی متوقف شده  در این صورت  راننده بوق زن مدت زمان بیشتری صبر می کند اما باز  هم بعد از مدتی دستش را روی بوق می گزارد

اما اگر مساله قانونی نباشد و مثلا اتومبیل طرف وسط خیابان خراب شود و یا دو  راننده با هم وسط خیابان دعوا کنند در این صورت شدت و مدت این بوق طولانی تر می شود .

نکته لازم الذکر این است که فرد بوق زن که تنها زبان بوق را می فهمد اعصاب دیگران برایش مهم نیست چرا که زبان دیگری نمی فهمد .

 

3: بوق مسافرکشی

این رفتار هم مختص ایرانیان  البته نه همه آنها آن بخش مسافرکش و جریان از این قرار است که مسافر کش ها در چندین زمان اقدام به بوق زدن می کنند

الف:  وقتی که در خیابان دنبال مسافر می گردند وهر کمسی را که می بینند  درخیابان است بدون توجه به اینکه چرا آنجا ایستاده برای سوار کردن بوق  می زنند

ب: زمانی که مسافر کشی قبل  از آنها مسافری سوار کرده و خودشان  پشت سر مسافر کش آمده و مدام با بوق زدنهای مکرر سعی می کنند آن مسافرکش قبلی را از میدان به در کنند

ج: برای اینکه زودتر مسافر ها را به مقصد برسانند و دوباره اقدام به  پر کردن مسافر  بکنند لاجرم سرعت خود را بیشتر کرده و هر جسم جنبنده ای را که می بینند برای اینکه سر راهشان سبز نشوند  برایش بوق ابداری می زنند.

 

4: بوق پارکینگی

زمانی که ماشین دیگری جای ماشین بوق زن پارک کرده و او راننده را پیدا نمی کند  که در این موارد بوق به صورت مکرر  با ریتم یک نواخت است.

 

5:بوق عروسی

 تنها مورد مثبت و شاد بوق زنی همانا بوق زنی در مراسم عروسی است و در غیر این موارد بوق زنی توام با خورد شدن اعصاب طرف است .

 

 

6: بوق های اضطراری

بوقهایی هم هستند که ضروری می باشند نظیر بوق ماشین پلیس و نیروی انتظامی ، بوق آتش نشانی و بوق ماشین اورژانس و نظایر آن .

 

 

7: بوق انتظاری

 نوع دیگری از بوق هم هست که مربوط  است به زمانی که راننده منتظر کسی است تا او را جایی ببرد ولی آن شخص دیر می کند و سر موعد نمی آید  .

 

8: بوقهای رفاقتی و عاشقانه

 مورد دیگری هم هست که می شود به آنها بوقهای رفاقتی و عاشقانه گفت . رفاقتی زمانی است که  دوستی به جای زدن زنگ  منزل رفیقش   با آهنگ خاصی بوق می زند  تا رفیقش ا منزل بیرون بیاید.

بوق عاشقانه زمانی است که پسری عاشق دختری است و وقتی از خانه آنها رد می شود با طنین خاصی بوق اتومبیل  یا موتور خود را به صدا در می آورد  .

 

9: :بوق های عمومی

 موردی هم هست که مردم در خصوص  یک واقعه عمومی که معمولا یا شاد یا غمگین است بوق می زنند مثل پیروزی در جام جهانی و یا اعتراض به یک امر عمومی.

 

10: بوق لج بازی

 موردی هم هست که  می توان آن را بوق از سر لج بازی خواند چرا که وقتی صورت می گیرد که شخصی از اینکه بوق زن ، مکررا به دلائل مختلف بوقش را به صدا در می آورد ناراحت است و به بوق زن  با عصبانیت  گوشزد می کند  که دیگر بوق نزند و همین امر خود زمینه  لج بازی و تحریک بوق زن به ادامه کارش می شود .

 

11: بوق اشاره ای

این بوق از سوی افراد مختلفی زده می شود مثلا از سوی پلیس برای متقوف کردن شخص و یا از سوی راننده عادی برای اینکه  کسی را   که در حال پیاده روی است  و مثلاً دوستش است برای صدا زدنش نواخته می شود  و البته حالتهای ازاردهنده تر  آن بوق زدن برای بانوان  و و ایجاد مزاحمت برای آنهاست که در واقع نوعی متلک پرانی بوقی است .

 

12: بوق "زاه مال منه"

در این گونه موارد بوق زن به هیچ عنوان کوچک ترین ارفاقی در جا دادن به اتومبیل  های دیگر برای دور زدن یا پیچیدن و یا هر عمل دیگری  نمی دهد .

مثلا وقتی شخصی می خواهد دور بزند و آن بدبخت مدتهاست اتومبیلش برای دور زدن متوقف است و این درحالی است که اتومبیل های پشتی مدام برای راه رفتنش بوق می زنند   اتومبیل بوق زن  از  دادن جا برای دور  زدن  وی که امتناع  نموده هیچ مرتباً و با شدت هر چه تمام تر بوق می زند  که ترجمه اش این می شود که یه وقت به فکرت نزنه  بخوای دور بزنی چون من نمیزارم  و تو  این حقو نداری.

زمانی هم اتومبیلی به هر علت موجهی مثلاً  رسیدن به مقصد مورد نظر و پارکم کردن و یا دنبال آدرس گشتن ناگزیر می شود سرعتش را کم کند که اتومبیل بوق زن که معمولا بدون توجه به میزان سرعت  مجاز پایش را روی گاز گذاشته و به سرعت در حال رد شدن است  وقتی با آن مواجه می شود صدای بوقش با شدت هر چه تمام تر به صدا در می اید بدون توجه به هر دلیل یا عذری .

 

نکته1 :  کسی که بوق مکرر می زند معمولا در باربر بوق متقابل طرف مقابل تحمل زیادی ندارد .

نکته 2:  بوق زدن در تمامی ممالک دنیا مرسوم است منتهی     نحوه به کار گیری و شدت و ضع آن از کشوری به کشور دیگر و بر حسب میزان تحمل مردمانش  متفاوت است.

نکته 3: از آنجائی که معمولا ریتم و صدای همه بوقها  مانند هم هستند لذا تشخیص و درک زبان بوق به صورت تئوریک و علمی مشکل است و لازمه آن رفتن به درون جامعه و تشخیص حالت های آن از طریق مشاهده رفتار های مردم است .

نکته 4:  این اواخر برای اینکه گوش خراشی بوقها و بویژه بوقهای ماشین الات سنگین کمکمتر شود از ریتم آهنگهای مختلف استفاده می شود ولی باز در اصل قضیه که  تجربی بودن درک و مفهوم این  زبان  است تاثیری ندارد .

 

 

 

 

 


لاریجانی: ایران هیچ پایگاه نظامی به روسیه نداده است

$
0
0

لاریجانی: ایران هیچ پایگاه نظامی به روسیه نداده است

.

http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/1999-

لاریجانی-ایران-هیچ-پایگاه-نظامی-به-روسیه-نداده-است

.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه با روسیه در موضوع منطقه همکاری داریم گفت: ایران به هیچ وجه هیچ پایگاه نظامی نه به روسیه و نه به هیچ کشوری داده است لذا استقرار پایگاه نظامی برای روسیه را تکذیب می‌ کنیم.

به گزارش ایسنا علی لاریجانی در تذکر فلاحت پیشه در مورد حضور جنگنده‌های روسیه در پایگاه هوایی شهید نوژه همدان گفت: اخطار شما ناظر به اصل 146 قانون اساسی است که طبق آن‌ استقرار هر گونه پایگاه نظامی خارجی در کشور ممنوع است که بر این اساس پایگاهی در اختیار هیچ کسی قرار ندادیم.

وی ادامه داد: اینکه ما با روسیه به عنوان متحد در مسائل منطقه به خصوص در سوریه همکاری داریم به معنای این نیست که پایگاهی به روسیه از نظر نظامی دادیم لذا اگر کسی این موضوع را در رسانه های مطرح کرده تکذیب می‌ شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ما با روسیه همکاری داریم و آن‌ را به صورت علنی مطرح کرده ایم گفت: این همکاری به خاطر بحران تروریستی است که برخی کشور های مخرب منطقه و آمریکایی‌ها راه انداخته‌ اند، می باشد. آنها شرایطی را در منطقه ایجاد کرده اند که فکر می‌ کنیم در این وضعیت روسیه تلقی درستی از منطقه پیدا کرد و در یک سال اخیر همکاری‌ اش را با ما در زمینه حل بحران تروریسیتی در منطقه آغاز کرد.

لاریجانی با بیان اینکه همکاری ایران و روسیه در مسئله سوریه نزدیک است گفت: فکر می‌ کنیم بعد از این مدت روشن شد که نظرات ایران از ابتدا در مورد سوریه درست بود به طوری که مقاومت می‌ کرد که بحران آفرینی‌ ها در سوریه باعث جرقه زدن آتش در کل منطقه می شود.

وی با ابراز خوشنودی از اینکه روسیه در مسئله یمن نیز توجه بیشتری دارد گفت: آرای ما در حل بحران تروریستی در منطقه با روسیه نزدیک است و همکاری می کنیم اما به هیچ وجه هیچ پایگاه نظامی نه به روسیه نه به کشور دیگری در ایران داده نشده است.

به گزارش ایسنا، فلاحت پیشه عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در توضیح تذکر و اخطارش با استناد به ماده 110 آیین‌ نامه و 146 قانون اساسی گفت: طبق آیین‌ نامه، رئیس مجلس می‌تواند در ابتدای جلسات در خصوص مسائل مهم کشور صحبت کند. اسقرار جنگنده های روسی در پایگاه شهید نوژه همدان مطرح شده حال اینکه بر اساس اصل 146 قانون اساسی استقرار هر گونه پایگاه نظامی خارجی در کشور حتی برای استفاده صلح آمیز ممنوع است البته شاید شما ناظر به اصل 146 این موضوع را جزئی وظایف شورای امنیت ملی مطرح کنید که به نظر من این موضوع ارتباطی به وظایف و اختیارات این شورا ندارد.

این عضو کمیسسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس در ادامه با بیان اینکه روسیه با سیاست خارجه بسیار متفاوت و بعضا متلاطم و پر نوسان است گفت: روسیه در سال 1990 میلادی یک ابر قدرتی با یک موضع است ولی در سال 1991 با کشورهای غربی برای انجام اقدامات نظامی در منطقه همکاری می‌ کند بعد از آن‌ در سال 1994 عضو طرح مشارکت برای صلح ناتو می‌ شود که زمانی در مقابل و در جناح ورشو قرار داشت.

 

وی ازود: با وجودی که قدرت ها ملاحظات خاص سیاسی راهبری خودشان را دارند و در قالب این منازعات عمل می ‌کنند اما کشور جمهوری اسلامی ایران کشوری است که هر گاه با بحران مواجعه شد دو طرف شرفی و غربی در دنیا علیه‌ اش بودند که نمونه‌ های متعدد آن‌ را می‌ توان در جنگ، تحریم و موارد دیگر ملاحظه کرد.

وی یادآور شد اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم است که همچنین امکانی در اختیار یک قدرت خارجی در ایران گذاشته می‌شود. درخواست من این است که طبق ماده 110 آیین ناماه توضیح دهید که آیا اقدامات صیانتی لازم در این رابطه وجود دارد و اینکه چقدر می‌توان در برابر نوسانات سیاسی و راهبردی در رفتار آینده روس ها اطمینان کرد که اینگونه آسمان خود را در اختیار روس‌ ها قرار دهیم.

 

 

 

 

 

روسای همزمان گروه مینسک در تلاش برگزاری دیدار ادواری رهبران ارمنستان و آذربایجان می باشند

$
0
0

روسای همزمان گروه مینسک در تلاش برگزاری دیدار ادواری رهبران ارمنستان و آذربایجان می باشند

.

.http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/2001-

روسای-همزمان-گروه-مینسک-در-تلاش-برگزاری-دیدار-ادواری-

رهبران-ارمنستان-و-آذربایجان-می-باشند

.

جیمز اورلیک رییس همزمان آمریکایی گروه مینسک سازمان امنیت و همکاری اروپا در یک مصاحبه مطبوعاتی با خبرگزاری "ریا نوستی"اعلام کرده است که به همراه همکاران روسی و فرانسوی خود در تلاش برگزاری دیداری ادواری سرژ سرکیسیان و الهام اعلی اف رهبران ارمنستان و آذربایجان برای بررسی حل بحران قراباغ می باشد. وی افزود: رهبران ارمنستان و آذربایجان در دیدارهای صورت گرفته در وین و سن پترزبورگ اعلام آمادگی برای اداکه روند مذاکرات جهت حل بحران قراباغ کرده اند. وی افزود که در حال حضر موضوع برگزاری دیدار آتی برای بررسی حل درگیری قراباغ در حال بررسی می شود. یادآوری می نماییم که آخرین ملاقات رهبران ارمنستان و آذربایجان در مسکو در تاریخ بیستم ماه ژوئن سال جاری با حضور ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه برگزار شده بود. پیش تر دیدار رهبران کشورهای مذکور در تاریخ شانزدهم ماه مه سال جاری در وین برگزار شده بود.

 

 

 

روح المپیک در تیررس ناداوری

$
0
0

روح المپیک در تیررس ناداوری

  .

http://alikonline.ir/fa/fa/news/sport/item/2000-روح-المپیک-در-تیررس-ناداوری

.

 

 

ناداوری مدال را از وزنه بردار ایرانی، ژیمناست ارمنستانی، فرنگی کاران ایرانی و ارمنستانی، شمشیر باز ایرانی و... گرفت

این داستان ادامه دار خواهد بود...؟

احتمال محرومیت وزنه‌ برداری ایران به دلیل اعتراض به هیات ژوری

طلای تالاخادزه با جابجا کردن یک کیلوگرمی رکورد حسین رضازاده

گورمیناسیان از ارمنستان با اختلاف 22 کیلوگرم مدال نقره را کسب کرد

در رقابت‌ های وزنه‌ برداری فوق سنگین المپیک ریو، بهداد سلیمی از ایران توانست وزنه 245 کیلوگرمی را بالای سر ببرد اما داوران این وزنه‌ را از او نپذیرفتند.‌ پس از این اتفاق تیم ایران به رای داوران اعتراض کرد و سجاد انوشیروانی، سرمربی تیم‌ ‌ملی اعلام کرد که داوران عراقی توطئه کردند و به ضرر ایران رای دادند. چند تن از مسئولان تیم ایران به همراه وزنه‌ بردار ایرانی به سمت هیات ژوری رفتند که این کار خلاف قوانین است.

به‌ گزارش ‌ایسنا ‌و ‌به نقل از یورو اسپورت، در پی پذیرفته نشدن وزنه دو ضرب بهداد سلیمی در مسابقه فوق سنگین وزنه برداری و اعتراض ایرانیان به رای هیات ژوری، کمیته فنی فدراسیون جهانی وزنه برداری اتفاقات بامداد چهارشنبه، در استادیوم وزنه برداری ریو رفتار مسئولان ایرانی را نادرست دانست.

سم کوفا، عضو کمیته‌ فنی فدراسیون جهانی وزنه‌ برداری در این باره اظهار کرد: این اتفاق زشت بود. به دلیل رفتار مسئولان ایرانی از مسئولان امنیتی خواستیم به داخل ورزشگاه بیایند. این پایان خوبی برای مسابقات نبود.

تیم‌ ‌ملی ایران به دلیل رفتار خود در این مسابقات شاهد محرومیت‌ هایی خواهد بود. سلیمی در اولین تلاش خود برای زدن دو ضرب نتوانست دست چپ خود را به خوبی صاف کند. او در دو ضرب امتیازی نگرفت و تنها وزنه یک ضرب 216 کیلوگرمی برای او ثبت شد. او در یک ضرب رکورد جهان را شکست.

تالاخادزه توانست با مجموع 473 کیلوگرم مدال طلا کسب کند و رکورد 472 کیلوگرم حسین رضازاده را بشکند. حدود پنج هزار ایرانی در بین تماشاگران بودند که تالاخادزه را هو کردند. گور میناسیان از ارمنستان با اختلاف 22 کیلوگرم مدال نقره را کسب کرد و ایراکی تورمانیدزه یک گرجی دیگر به مدال برنز رسید.

 

 

 

 

 

 

 

 

در دیدار وزیر خارجه نروژ؛ شمخانی: تهران رفتارهای مغایر با روح برجام را تحمل نمی کند

$
0
0

در دیدار وزیر خارجه نروژ؛ شمخانی: تهران رفتارهای مغایر با روح برجام را تحمل نمی کند

.

http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/1998-افق-

در-دیدار-وزیر-خارجه-نروژ؛-شمخانی-تهران-رفتارهای-مغایر-

با-روح-برجام-را-تحمل-نمی-کند

.

روابط عمومی شورای عالی امنیت ملی - علی شمخانی بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار بورگه برنده، با اشاره به فضای مناسب پس از برجام در همکاری میان ایران و اروپا خاطر نشان کرد: با توجه به ظرفیت های گسترده موجود، همکاری های اقتصادی، تجاری و مناسبات سیاسی میان ایران و نروژ قابل افزایش است.

شمخانی با بیان اینکه تروریسم از شکل سنتی خود خارج و به روش های فاجعه باری چون قتل عام مردم با کامیون و سلاح های سرد تبدیل شده است، افزود: حل مسئله تروریسم بدون توجه به ریشه های اعتقادی و عوامل اصلی پشتیبانی کننده امکان پذیر نیست.

وی با انتقاد از رفتار نامناسب برخی کشورهای اروپایی در قبال پناهجویان ادامه داد: در حالی که مسیر ارسال سلاح به کشورهای درگیر بحران از اروپا باز است اما مسیر پذیرش قربانیان این سلاح ها مسدود شده و با آنان بدرفتاری می شود که این مسئله رویکردی ضد حقوق بشری است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی تاکید بر مسیر اشتباه استفاده از تروریسم برای فشار به دولت ها را موجب ظهور داعش و گروهک های تروریستی غیر قابل مهار توصیف و تصریح کرد: قطع پشتیبانی های اطلاعاتی و مالی از گروهک های تروریستی و انجام اقدامات بنیادین و ریشه ای همچون احترام به خواست و رای مردم و بومی سازی امنیت راه حل بازگرداندن صلح و آرامش به منطقه است.

دو طرف در این دیدار پیرامون تحولات منطقه و همکاری های اقتصادی فی مابین نیز گفت وگو کرد.

بورگه برنده، وزیر خارجه نروژ نیز در این دیدار از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در منطقه یاد کرد و گفت: ایران نقش سازنده ای در شکل گیری روند ثبات و آرامش در عراق و سوریه داشته و همکاری های منطقه ای برای ایجاد آرامش پایدار در این نقطه حساس از جهان امری ضروری است.

وزیر خارجه نروژ گفت: با رفع شدن تحریم ها فرصت های مناسبی برای همکاری پدید آمده است و نروژ آماده بهره مندی از شرایط پسابرجام برای توسعه همکاری ها در زمینه های مختلف است.

 

 

 

 

حوصله

$
0
0

حوصله

گارگین فتائی

.

در فراغت نیست حال هیچ کاری در تنم

صبح ها تا شب رسد ساز شکایت   می  زنم

نیست نای و حوصله  شوق و ذوق و اتگیزه ای

میل و عشق هیچ کاری نیست  در جان و تنم

می فشارم فک و دندان راکه جایت پر شود

باغ من بی میوه است هر چه در آن  جان می کنم

روزها دلسردم و  نایی ندارم بهر کار

شاید هم درمان من این است  با تو بودنم

چون  که  پیدایم نشد ان نیمه گمگشته ام

جای شادی کار هر روز است غصه خوردنم

 

 

 

 

آشنایی های اینترنتی ،ازدواج های مجازی

$
0
0

آشنایی های اینترنتی ،ازدواج های مجازی

.

http://www.salamatnews.com/news/161716/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%A7%D8%B2%DB%8C

.

سلامت نیوز:تفاوت سبك زندگي نسل‌هاي جديد با نسل‌هاي قديم كه معمولا هم با گلايه‌ها و شكايت‌هايي از هر دوسوي ماجرا همراه است روز به روز بيشتر مي‌شود. ازدواج هم يكي از مقوله‌هايي است كه روز به روز دستخوش تغييرات بيشتري در ميان نسل‌هاي جوان مي‌شود و شايد رواج ازدواج‌هاي اينترنتي در جامعه را بتوان پيچيده‌ترين شكل آن دانست كه قضاوت كردن درباره آن با توجه به ناشناخته بودنش كار دشواري است. اما افزايش اين ازدواج‌ها از يك سو و بالا رفتن آمار طلاق در بين آنها باعث مي‌شود كه توجه ويژه‌تري را بطلبند.

گسترش رسانه‌هاي جديد و افزايش حضور در شبكه‌هاي مجازي و موبايلي به حدي همه گير شده است كه صحبت از 500 ازدواج اينترنتي در سال يا اينكه دو درصد ازدواج‌هاي اينترنتي هستند، آمار كهنه‌اي به نظر مي‌رسد.

شايد فاصله ارائه اين آمارها فقط دو يا سه سال باشد ولي قطعا زماني كه اين آمارها به ثبت مي‌رسيد هنوز اپليكيشن‌هاي موبايل تا اين حد همه گير نشده بودند و فيس‌بوك و ساير شبكه‌هاي اجتماعي در سايه فيلتر و سخت‌گيري‌هايي كه مي‌شد تا اين حد فراگير نبودند.

نداشتن آمار از ازدواج‌هاي اينترنتي بيشتر از اينكه نقص در اين حوزه را نشان دهد از نقصي كلان‌تر حكايت مي‌كند كه به عقب ماندن ما از قافله شناخت رسانه‌هاي جديد و تغييراتي كه آنها در جامعه‌مان ايجاد كرده‌اند اشاره مي‌كند.

 

 

وقتي همه ديواريم!

«به نظر من همه زندگي‌ها مشكلات خاص خودشان را دارند و ربطي به شيوه آشنايي افراد ندارد.» اينها گفته‌هاي الهه 23 ساله است كه آشنايي‌اش با همسرش در كلوب بوده است.

او مي‌گويد: «با مهدي سه ماهي در كلوب چت مي‌كرديم، بعد از مدتي فهميديم كه از نظر فكري و شخصيتي با هم همخواني‌هاي زيادي داريم، براي همين تصميم گرفتيم هم‌ديگر را ببينيم و بعد از اينكه هم‌ديگر را ديديم از ظاهر همديگر هم خوشمان آمد و بعد از يك سال با هم ازدواج كرديم.

 

اوايل خانواده‌ام با اين ازدواج موافق نبودند ولي وقتي ديدند مهدي پسر خوبي است رضايت دادند».

او ادامه مي‌دهد: «بعد از ازدواج مثل همه زوج‌هاي ديگر مشكلات خودمان را داشتيم ولي به نظر من مشكلات افراد ربطي به شيوه آشنايي آنها ندارد».

الهه در حالي از ربط نداشتن مشكلات افراد به شيوه آشنايي‌شان سخن مي‌گويد كه يكي از مشكلات اصلي‌اش در زندگي با همسرش بر سر حساسيت‌هايي است كه همسرش بر سر حضور او در فضاهاي مجازي دارد.

قضاوت كردن درباره خوب يا بد بودن ازدواج‌هاي اينترنتي مطالعه و دقت نظر زيادي را مي‌طلبد اما نكته‌اي كه در اين مورد خود را به‌طور بارزي نشان مي‌دهد اين است كه يك جامعه با بافت سنتي به راحتي نمي‌تواند شيوه‌هاي آشنايي مدرن را قبول كند و معمولا سنگ‌ها بر سر راه اين ازدواج‌ها بسيار بيشتر از آن چيزي هستند كه به نظر مي‌رسند و گاهي نه اطرافيان كه خود زن و مرد ديوار سد راه خودشان مي‌شوند.

 

 

يك شروع خوب كه پايان تلخي دارد

«دختر كوچولو با چشماني گريان مادرش را بغل مي‌كند و دائم بهانه خانه خودشان را مي‌گيرد و پدرش را مي‌خواهد.» نامش سهيلا است و 28 سال سن دارد و مادر آيسان سه ساله است. از طريق فيس‌بوك با همسرش آشنايي پيدا كرده است و بعد از پنج سال زندگي پر از اختلاف و سختي الان كارشان به طلاق كشيده است.

 

او مي‌گويد: «اوايل همه‌چيز خوب بود. حميد يكي از فرندهاي فيس‌بوكم بود و بعد از مدتي چت كردن در آنجا شماره تلفن‌ها رد و بدل شد. يك مدت با هم دوست بوديم و پسر خيلي خوب و مهرباني بود. به همين دليل پيشنهاد ازدواجش را قبول كردم. پدرم خيلي مخالف بود و بعد از شش ماه و با پادرمياني بزرگترها و لجبازي خودم موافقت كرد». او مي‌افزايد: «فقط تا چند ماه اوضاع خوب بود بعد یک‌دفعه همه‌چيز عوض شد. حميد يك فرد ديگري شده بود، شكاكيتش خيلي اذيتم مي‌كرد، به همه‌چيز گير مي‌داد و همين باعث مي‌شد خيلي با هم دعوا كنيم. مشكلات روز به روز بيشتر مي‌شد و يك سال بعد هم كه كتك‌زدن‌ها شروع شد.

از يك طرف به خاطر بارداری‌ام و از طرف ديگر به دليل اينكه خودم اصرار به اين ازدواج كرده بودم نمي‌خواستم درخواست طلاق بدهم. به هر طريقي بود اين سه سال گذشت تا اينكه چند ماه پيش فهميدم حميد معتاد شده است. ديگر تحمل اوضاع برايم ممكن نبود و الان هم كه خانه پدرم هستم تا ببينم دادخواست طلاق به كجا مي‌رسد».

به نظر مي‌رسد با توجه به اينكه افراد معمولا در اين فضاهاي مجازي سعي مي‌كنند هويت ديگري كه با هويت واقعي‌شان فرق دارد از خود نشان دهند، همين باعث مي‌شود كه وقتي وارد زندگي واقعي مي‌شوند يك روزه ورق برگردد و آن فرشته ديروزي به ناگاه ديو امروز شود.

آن‌گونه كه آمارها حكايت مي‌كنند 85 درصد از ازدواج‌هاي اينترنتي به طلاق مي‌رسند. هرچند كه وضعيت طلاق در جامعه ما وخيم است ولي به نظر مي‌رسد كه رقم 85 درصدي طلاق ازدواج‌هاي اينترنتي بسيار بيشتر از چيزي است كه انتظار مي‌رود و شايد همين مساله باعث بدبين شدن جامعه به اين نوع از شيوه‌هاي آشنايي شده باشد.

 

ازدواج‌هاي اينترنتي عموما ناموفق هستند

يك كارشناس مسائل اجتماعي با بيان اينكه در همه جاي دنيا از از وسايل ارتباطي به عنوان يكي از وسايل آشنايي براي ازدواج استفاد مي‌شود مي‌گويد: در جامعه ما هم از موقعي كه اين وسايل ارتباطي جديد وارد شدند ناخودآگاه با خودشان اين شيوه جديد آشنايي براي ازدواج را هم آوردند. ثريا عزيزپناه ادامه مي‌دهد: آن چيزي كه ما را متفاوت مي‌كند از يك سو به دليل استفاده‌هاي نادرست و ناروايي است كه عموما به كلاهبرداري و سوءاستفاده منتهي مي‌شوند و پليس فتا هم دائم درباره آنها هشدار مي‌دهد.

 

از سوي ديگر استفاده از اين وسايل براي آشنايي و ازدواج با بافت سنتي جامعه ما همگوني ندارد. او با اشاره به اينكه جامعه ما در امر ازدواج جامعه‌اي است كه پايبندي‌های بي‌قيد و شرطي را به آداب و سنن دارد، مي‌افزايد: ازدواج در ايران از يك مرحله به بعد با آداب و رسوم هزاران ساله انجام مي‌شود و خانواده‌ها در آن دخالت مستقيم دارند.

او تصريح مي‌كند: ازدواج فقط با نظر و اختيار دو نفر نيست و معمولا دو خانواده و بعضا دو طايفه با هم بر سر شكل‌گيري قرارداد ازدواج بحث مي‌كنند.

عزيزپناه مي‌گويد: چون معمولا افراد در اين فضا مي‌توانند اطلاعات خلاف واقع از خود ارائه دهند و امكان سنجش آنها وجود ندارد، سرانجام اين ازدواج‌ها چندان موفق نيست.

 

او مي‌افزايد: در جوامع ديگر با توجه به بافت فرهنگي و نوع روابطي كه دارند از اين وسايل به درستي به عنوان وسيله آشنايي استفاده مي‌شود ولي در جامعه ما هنوز پيوند زدنش صورت نگرفته و جامعه آن را قبول نكرده است.

 

 

 

 

Article 1

$
0
0

انبوده سوالهای بی جواب!

.

 

همیشه ذهنم پر از سوال بوده

 از همه چی سوال دارم

 اما به جواب قانع کننده ای نمی رسم

 خیلی ها جوابهایی میدن که بسیار تکراریه

 جواب های تکراری

سالها این جوابهای تکراری رو میدن

 و برای اثبات  حرفشون به فلان کتاب یا فلان گفته از فلان شخص بزرگ لستناد  می کنند

 اما اگه این جوالها قانع کننده بود که باز سوالهای اونها پرسیده نمی شدند

 و این چنین است که باز سوالها بی جواب می مونند

 بدون یک جواب جامع و قانع کننده

 آخر سر گفته میشه

 جوابو می خوای چکار

 تو هم حال داری

 تو این سوال ها رو ول کن به اصل مطلب بسشب به کاری که شده و به عملی که صورت گرقته

 همه به نحوی از دادن جواب طفره میرن

 شاید حکمت این نبوده که جواب بگیری

 بپرس و برو دنبالش به دست میاری

 هم پرسیدم و هم رفتم دنبالش کسی جوابی درست و حسابی بهم نداد

 اگه می تونستم پیداش کنم که نمی پرسیدم

 تو چکالر داری چرا فلان چیز فلان طوره

 تو فقط اونی که نوشته شده انجام بده

 تو فقط وظیفه ای که بهت محول شده انجام بده

 ددنیایی پر از سوالهای بی جواب

 که هر روز بر تعداد این سوالها افزوده میشند

 عده ای خودشون رو راحت کردن

 راحت کردن این طور که به همون جوابهایی که داده شده راضیند و بیشتر از این کنج کاو نیستند

 یعنی خودشونو به نفهمی زدن

 هر کسی هر فرقه و طایفه ای و هر دین و آئینی و هر گروه و مکتبی و فلسفه ای مدعیه برای همه سوالات انسان جواب داره

اما اگه اینها واقعا ادعاشون درست بود که همه جذب اون میشدند و دیگه دوباره همون سوالها مطرح نمیشد

 

 


Article 0

$
0
0

 

Tombe la neige

برف می بارد

Salvatore Adamo

سالواتور آدامو

 Laurent Voulzy

 

 

 

متن فرانسه

Tombe la neige

Tu ne viendras pas ce soir

Tombe la neige

Et mon coeur s'habille de noir

Ce soyeux cortege

Tout en larmes blanches

L'oiseau sur la branche

Pleure le sortilege

 

.

Tu ne viendras pas ce soir

Me crie mon dsespoir

Mais tombe la neige

Impassible manege

 

.

Tombe la neige

Tu ne viendras pas ce soir

Tombe la neige

Tout est blanc de dsespoir

Triste certitude

Le froid et l'absence

Cet odieux silence

Blanche solitude

.

 

Tu ne viendras pas ce soir

Me crie mon dsespoir

Mais tombe la neige

Impassible manege

.

 

https://play.google.com/

music/preview/

Tczi3af6wbiyq54o4bohwicdmze?lyrics=1&utm_source=google&utm_medium=search&utm_campaign=lyrics&pcampaignid=kp-lyrics

.

ترجمه به فارسی

 

برف مي بارد

سالواتور آدامو.

 

برف می بارد

تو امشب نخواهی آمد

برف می بارد

و قلب من(از عزا) سیاه پوش شده است

این صفوف تشییع کنندگان با لباس های ابریشمی

غرق در اشک های سفید

و پرنده بر روی شاخه

 

.

تو امشب نخواهی آمد

نا امیدی ام بر سرم فریاد می کشد

اما برف می بارد

با پیچ و تابی بی تفاوت

.

 

برف می بارد

تو امشب نخواهی آمد

برف می بارد

همه چیز از نا امیدی رنگ باخته است

حقیقت غم انگیز

سرما و فقدان(وجودت)

این سکوت وحشتناک

تنهایی سفید

 

.

تو امشب نخواهی آمد

نا امیدی ام بر سرم فریاد می کشد

اما برف می بارد

با چرخشي بي احساس...

.

https://telegram.me/joinchat/CHFf4D8pzczK8ZjF-FxUTA

 

.

لینک دانلود

https://archive.org/details/TombeLaNeigeSALVATOREADAMO

نمایشگاه "رقص نگاه"با عکس هایی از روبرت شهبازی

$
0
0

نمایشگاه "رقص نگاه"با عکس هایی از روبرت شهبازی

  .

http://alikonline.ir/fa/fa/news/culture/item/2012-

نمایشگاه-رقص-نگاه-با-عکس-هایی-از-روبرت-شهبازی

.

 

.

 

 

 

 

 

آلیک، سرویس هنر - نمایشگاه "رقص نگاه"با عکس هایی از روبرت شهبازی، طی روزهای 29 مرداد الی 3 شهریور‌ ماه در گالری هپتا برگزار شد.

این نمایشگاه شامل عکس هایی است به سبکی خاص، که با نام intentional camera movement شناخته شده بود . خروجی این نوع نگاه شامل تصاویری هستند رویاگونه و رنگ آمیزی شده با فضای خواب و بیداری. تصاویر به حرکات موزون تاروپود رنگ ها می مانند. شاید این خود عامل انتخواب عنوان "رقص نگاه"برای این نمایشگاه باشد.

روبرت شهبازی عکاسی است که بیش از یک سوم قرن را به این حرفه پرداخته و فعالیت هنری خود را با استنشاق هوای لابراتوار، همزمان در تاریکخانه عکاسی سپری کرده است. به گفته روبرت، عکاس باید زیروبم کار را و روند شکل دادن به عکس را با مهندسی معکوس شناخته باشد. این هر عکاسی را به یاد گفته های آنسل آدامز می اندازد: نور را باید در تاریکی "دارک روم"جستجو کرد...

روبرت از جمله عکاسانی است که اقدام به انتشار کتاب عکس هایش کرد. کتاب "غزل"با مقدمه مهرداد اسکویی حاصل نگاه شعرگونه عکاس است. اسکویی در مقدمه ای که بر این کتاب آورده با صحبت از قابلیت های عکاس، نگاه جستجوگر وی را در پی یافتن چیزی می بیند که در تصاویر خلق شده روبرت نیز نهان می ماند. اسکویی با قاب گرفتن این تصورات می نویسد: شاید بتوان گفت که او (روبرت) به دنبال ترکیب های اتفاقی قابل کنترل است.

نوع نگاه و میل به تصویر کشیدن طبیعت از سفرهای بسیاری که وی نیکل فریدنی را همراهی کرد جایگاه فعلی خود را در قاب های روبرت نمایان کرده است. "آنان آموزش را با یاد ندادن ارائه می کردند، باید خودت راه خودت را پیدا می کردی". روبرت شهبازی بارها این را در صحبت هایش بازگو کرده است. وی نکته اصلی را در همین جا می بیند: برای ثبت تصویر باید حوصله بودن در آن مکان را نیز بیاموزی.

امید شمس، مدیر گالری هپتا نیز در معرفی نمایشگاه و عکس های روبرت شهبازی می نویسد: روبرت شهبازی در مجموعه "رقص نگاه"لحظاتی ناب از آن چه معمار بی مثال طبیعت دم به دم می آفریند، به بند تصویر در آورده، شاید به قصد فراخواندن تعمق، تامل و تفکری که این روزها از پس این همه دیدن و نگاه نکردن میرود تا برای همیشه به فراموشی سپرده شود.

گالری هر روز از ساعت 16 الی 20 آماده‌ی میزبانی از بازدیدکنندگان بود.

نشانی: تهران، خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، ضلع غربی پارک هنرمندان، بن‌ بست نیکو‌شهر، شماره 3، طبقه همکف، گالری هپتا.

 

 

 

 

"رویش"در چهارمین جشنواره بین‌ المللی پانتومیم ارمنستان مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت

$
0
0

 

"رویش"در چهارمین جشنواره بین‌ المللی پانتومیم ارمنستان مورد استقبال تماشاگران قرار گرفت

.

http://alikonline.ir/fa/fa/news/culture/item/2013-

رویش-در-چهارمین-جشنواره-بین‌-المللی-پانتومیم

-ارمنستان-مورد-استقبال-تماشاگران-قرار-گرفت

.

 

آلبرت بیگجانیان از برگزاری چهارمین جشنواره بین‌ المللی پانتومیم ارمنستان و حضور گروه تئاتر ˝آئورا˝ به کارگردانی نازنین والاجم خبر داد.

به گزارش هنرآنلاین، آلبرت بیگجانیان مدیر بخش ایران چهارمین جشنواره بین‌ المللی پانتومیم ارمنستان با ارائه توضیحاتی در رابطه با برگزاری این جشنواره به خبرنگار هنرآنلاین گفت: این جشنواره 10 تا 15 آگوست برابر با 20 تا 25 مردادماه در شهر توریستی وانازور ارمنستان برگزار شد.

این گزارش می افزاید جشنواره بین المللی پانتومیم ارمنستان به یاد "لئونید ینگیباریان"دلقک افسانه‌ ای ارمنستان از سوی گروه تئاتر پانتومیم ایروان برگزار می‌ شود. در این دوره نمایش "رویش"کاری از گروه تئاتر "آئورا"به کارگردانی نازنین والاجم به عنوان نماینده ایران حضور داشت.

بیگجانیان با بیان توضیحاتی در مورد این جشنواره خاطرنشان کرد: از 25 سال پیش جشنواره‌ ای به نام "شرانیت"وجود داشت که چند سال قبل تعطیل شد؛ اما در واقع برگزارکنندگان این جشنواره همان گروه جشنواره قبل هستند.

تهیه‌ کننده نمایش "بازی یالتا"عنوان کرد: در ایران با فقدان کارهای پانتومیم رو به‌ رو هستیم به همین دلیل گروه‌ های تئاتر فیزیکال را هم به این جشنواره می‌ فرستیم. دوره‌ های قبل رضا کشاورز از ایران در این جشنواره حضور داشته است. این جشنواره رویدادی حرفه‌ ای و غیررقابتی است و با همان سابقه جشنواره معتبر "شرانیت"برگزار می‌ شود.

نازنین والاجم کارگردان نمایش "رویش"نیز با ارائه مطالبی در رابطه با این اجرا به خبرنگار هنرآنلاین گفت: این اثر فیزیکال تئاتر و مبتنی بر بدن است که طی 35 دقیقه اجرا می‌ شود.

او با تاکید بر اینکه این نمایش به مانند دیگر آثار او برگرفته از فرهنگ ایران است توضیح داد: هر موجودی مانند گیاه، حیوان و انسان می‌ تواند به مرحله‌ ای از کمال برسد و حرکت رو به رشدی داشته باشد. در فرهنگ ما این مسئله با نور مطرح می‌ شود، عنصری که ما از آن بهره بردیم. گویی هر مرحله‌ ای که طی می‌ کنیم یک پله به نور نزدیک می‌ شویم.

این کارگردان تئاتر افزود: بر این اساس در بخش اول نمایش بدن‌ ها حالت دانه دارند، گویی می‌ خواهند رشد کنند در این میان تنها یکی از دانه‌ ها رشد می‌ کند و ...

والاجم با اشاره به بهره بردن از حرکات آیینی در این نمایش خاطرنشان کرد: در طراحی به سمت حرکات مدرن نرفته‌ ایم و از حرکت‌ های آیینی بهره برده‌ ایم؛ همانطور که متن از پایه‌ از اوستا گرفته شده است چرا که می‌ گویند هر چه آفریده شده است مربوط به یکی از پایه‌ های نور است. در واقع حرکات با توجه به پایه‌ های نوری که در آیین خودمان داریم تعریف شده است.

او خاطرنشان کرد: در آغاز روی آیین شرق دور و بعد روی زبان اوستایی کار کردم. ما ریشه فرهنگی مشترکی داریم طبیعتا آیین مشترکی هم خواهیم داشت. بسیاری از این حرکات از اقوام مختلف و حرکات مذهبی به جا مانده است و بخش بسیاری از آن هم از بین رفته است. این حرکات ریشه در ما و فرهنگمان دارد و می‌ تواند با مخاطب‌ اش ارتباط برقرار کند. آنقدر از داشته‌ های تئاتر غربی اقتباس و کپی کرده‌ ایم که هویت و داشته‌ های خودمان را از دست دادیم.

گفتنی است: نمایش "رویش"نوشته و کار نازنین والاجم و با نقش آفرینی هدیه آزما است. بازیگر دوم این نمایش تغییر کرده است. همچنین محسن توفیق تهیه کننده، صابر جعفری موسیقی و صادق پناهی آذر طراح صحنه دیگر عوامل این گروه اجرایی اند.

 

 

 

 

کنسرت کاوه آفاق نشان داد می توان راک بود اما اجرای زنده کرد

$
0
0

کنسرت کاوه آفاق نشان داد می توان راک بود اما اجرای زنده کرد

برگرفته از مدآنلاین

.

http://alikonline.ir/fa/fa/news/culture/item/2014-

کنسرت-کاوه-آفاق-نشان-داد-می-توان-راک-بود-اما-اجرای-زنده-کرد

.

زیر و بم اجرای یک کنسرت راک مجاز؛ از لباس و دکور گرفته تا نور و مردم!

آندره خاچیکیان با نوای فازدار پیچیده و در عین حال گوش نواز گیتارالکتریک، در کنار گروه یکی از المان های موثر اولین کنسرت مجاز راک ایران بود

سعید برآبادی: این تجربه منحصر به فرد را کاوه آفاق، خواننده گروهی که سابقا نام the ways را به یدک می کشید طی دو نوبت ولی در یک روز به وجود آورد. او که بیش از یک دهه است فعالیت‌ های خود را در زمینه موسیقی راک با تلفیق‌ هایی از پاپ انجام می‌دهد، بالاخره توانست دریک پنجشنبه پرحرارت تابستانی، عصر روز 21 مرداد، به شکل زنده و مستقیم برای هوادارانش در دو سانس مختلف اجرا داشته باشد. از جهاتی کار کاوه آفاق، کار سختی بود، چرا که او برای برگزاری موفق یک کنسرت راک، هیچ تجربه از پیش انجام شده‌ رسمی در چنته موسیقی کشور پیدا نمی‌ کرد و طبیعتا باید با آزمون و خطا، راهی را می‌ساخت برای کنسرت‌های بعدی از این دست. از این زاویه، هر المان ساده روی صحنه، هر زیر و بمی در نوع و شیوه اجرای او و حتی نوع انتخاب دکور و فهرست نوازنده‌ ها باید مورد بررسی قرار بگیرد تا سبک برگزاری یک کنسرت راک مجاز برای خواننده‌ هایی که مایلند مخاطبانشان را در یک اجرای زنده شریک کنند، مشخص شود.

 

 

 

پیچیدگی‌ های یک اجرای زنده چیست؟

اجرای زنده راک در ایران، فرق دارد با اجرای چنین موسیقی‌ای در هر جای دیگری از دنیا. اگر آنجا، گروه موسیقی، مخاطبان داخل سالن را تشویق می‌کنند به فریاد کشیدن، سوت زدن، بیان حس و حال شخصی خود و هر گونه فعالیتی که به برون ریزی ختم شود، اینجا باید مراقب بود که تماشاچی‌ها، جیک نزنند. خواننده و گروه باید حواس‌شان باشد که هر گونه ناهنجاری را در سالن، به سمت همخوانی آهنگ یا تشویق هدایت کند و این هدایت باید چنان نامحسوس باشد که توی ذوق تماشاچی نخورد! کاوه آفاق در ابتدای هر دو اجرا، سعی کرد ریتم مواجهه با مخاطبانش را به نوعی تنظیم کند که سالن بدون حاشیه، خود را معطوف اجرا کند. او پس از پایان هر آهنگ، این فرصت را پیدا می‌کرد که درباره خودش، فعالیت‌ هایش و نحوه برگزاری این کنسرت هم اطلاعاتی به دست دهد، مثلا در شروع کنسرت در حالی که بغض کرده بود، خطاب به تماشاچیان گفت: «خوشحالم در کشوری روی صحنه می‌ روم که در بحران امنیتی خاورمیانه، امن‌ ترین و آرام‌ ترین کشور دنیا است و به لطف مجاهدت‌ های مسئولین امنیتی و نظامی و سربازهای بی‌ ادعا، حتی صدای یک ترقه هم آرامش مردمش را بر هم نزده است.» چنین جمله‌هایی از سوی او، تشویق حضار را به همراه داشت و به گروه موسیقی کمک می‌ کرد، به لحاظ فیزیکی و روانی خود را برای اجرای آهنگ بعدی آماده کنند.

 

 برای دکور چه کنیم؟

المان‌ های موسیقی در جامعه ما نیاز به بازتعریف دارند، همانطور که خالکوبی ترانه علیدوستی، اگر بازتعریف می‌ شد، تا این اندازه جنجال‌برانگیز نبود. کاوه آفاق، برای آن که هم از المان‌ های موسیقی مخصوص خودش بی‌ بهره نباشد و هم دکوری خشک و بی‌ روح به کنسرت نیاورد، سعی کرده بود از جلوه‌ های تصویری و انیمیشنی استفاده کند. بر این اساس، تمام دیواره بالایی سن با سه مانیتور بزرگ پوشیده شده بودند و به تناسب هر آهنگی، فیلم‌ هایی که قبلا تصویربرداری شده بودند و یا نماهنگ‌ هایی که با جلوه‌ های ویژه ساخته شده بودند، پخش می ‌شد.

 

 کنسرت کاوه آفاق نشان داد می توان راک بود اما اجرای زنده کرد

 

یکی از زیباترین جلوه‌ های ویژه این کنسرت هم درست در دکور اتفاق افتاد؛ اجرای آهنگ پرانتز که یکی از پرمخاطب‌ ترین آهنگ‌ های کاوه آفاق است، همراه شد با ترکیبی انیمیشنی از پرانتزها که هم بازگو کننده ویژگی‌ های اجتماعی آهنگ بودند و هم منعکس کننده نور تاثیرگذاری به روی صحنه و تماشاچیان. از نکات مثبت دیگر این دکور، ترکیب آن با تیپ و مدل لباس کاوه آفاق بود. او که همیشه دستبندی از پرچم ایران به دست دارد، در هنگام اجرای آهنگ «ایران» از مردم خواست ایستاده، این آهنگ را بشنوند و تماشاچیان در حالی با او همراهی می‌ کردند که تصویر بزرگی از پرچم ایران از سه مانیتور پخش می‌ شد.

 

 چگونه لباسی متفاوت بپوشیم؟

کاوه آفاق هنوز به هیچ برندی وابسته نیست و به عنوان خواننده‌ ای مستقل به روی سن اولین اجرایش آمده. این فرصتی‌ است برای آن که ببینیم، یک خواننده که می‌ خواهد راک بخواند، چطور باید لباس کنسرتش را انتخاب کند. اول این که تمام اعضای گروه، لباس‌ هایی یک دست سیاه پوشیده بودند و این هماهنگی آنها را نه فقط با یکدیگر بلکه با تصویر رایج از موسیقی راک نشان می‌ داد. نکته دیگر این که، کاوه آفاق به عنوان رهبر گروه با دو المان پوششی از دیگران متفاوت شده بود، المان اول پرچمی ست که او همیشه به دستش می‌ بندد و المان بعدی، جلیقه‌ ای بود که «فارسی» آن را طراحی و دوخته بود. این ویژگی‌ ها وقتی دارای اهمیت می‌ شوند که بدانیم، عموم خوانندگانی که در کنسرت‌ های پاپ شرکت می‌ کنند، هر کدام برای پوشیدن لباس مخصوص خود، تعهداتی به شرکت‌ ها و برندهای لباس دارند!

 

 چه آهنگ‌ هایی بخوانیم؟

این هم انتخاب سختی‌ است. کاوه در طول دوره فعالیتش، ده‌ها آهنگ مختلف ساخته و خوانده است که تمام آنها در یک اجرای دو ساعته، قابل بازخوانی نیستند. او باید به عنوان رهبر گروه موسیقی فارغ از سبک کاری‌ اش، آهنگ‌ هایی را انتخاب کند که از جلوه‌ های دیجیتالی کمتری برخوردارند و از سوی دیگر، برای مخاطبان عزیز شمرده می‌ شوند. از سوی دیگر، اولین کنسرت، به نوعی برای خواننده‌ ای چون او، راهی برای بیان ناگفته‌ هایی‌ است که در این چند سال در سینه نگاه داشته؛ این چنین است که «شال» و «شهر من کو؟» به عنوان پرطرفدارترین آهنگ‌ های او تا این حد به مذاق مخاطبان خوش می‌ آید که تمام آهنگ را با او همراهی می‌ کنند. تجربه‌ های کاوه آفاق در اجرای این آهنگ‌ ها به شکلی‌ است که کلمات اندکی «بودار» را بگذارد تماشاچیان بخوانند نه او و به این شکل، به خواننده‌ هایی که قرار است این مسیر را ادامه دهند، یادآوری می‌ کند که چطور باید در چهارچوب، حرف‌شان را بزنند. «شهر من کو؟» یکی از معدود آهنگ‌ های راکی‌ است که برای خرمشهر نوشته و اجرا شده است و کاوه تجربه ساخت این آهنگ را با تماشاچیانش هم در میان گذاشت: «این قطعه را در سال 86 پس از دیداری با یک جانباز جنگ تحمیلی نوشتم و خواندم که خاطره‌ اش همیشه آزارم می‌ دهد و احساس دین زیادی نسبت به آن نسل دارم».

 

 

همراهان کنسرت را چطور انتخاب و معرفی کنیم؟

 

معمولا کنسرت‌ های موسیقی به مقامات رسمی یا چهره‌ های فرهنگی که گذرشان به سالن افتاده تقدیم می‌ شود اما جالب بود که کنسرت آفاق، به طرفدارانش که به گفته او، «مهمانان اصلی و ویژه این برنامه» بودند تقدیم شد. از سوی دیگر، حضور افرادی چون علی مرادخانی، ناصر پلنگی، آراد آریا، رستاک حلاج، ابوالحسن داودی، کمند امیر سلیمانی، علیرضا طلیسچی، علی حق‌ شناس، ساغر مسعودی و... باعث شد که خواننده کنسرت دیگر فقط خواننده نباشد؛ لیستی به دست بگیرد و از یک یک آنها که شرایط برگزاری این برنامه را فراهم آورده‌ اند تشکر کند. اما نباید یادمان برود که برگزاری کنسرت بدون یک تیم نوازنده خوب امکان‌ پذیر نیست و آفاق، در این دو اجرا بهترین‌ ها را داشت؛آرمان مهربان (تنظیم‌کننده و نوازنده کیبورد، پیانو و آکاردئون)، پیام زمانی (درامز)، شهاب آفاقی (گیتار)، مهرداد حامدی (گیتارباس) و آندره خاچیکیان (گیتار الکتریک). به این لیست باید محمد حسن تفرشی را هم اضافه کرد که نه فقط تهیه کننده این برنامه بود بلکه در دو آهنگ هم به عنوان نوازنده سازهای اصیل ایرانی، دوشادوش گروه به اجرا پرداخت.

 

 

 

 

 

 

افزایش تردد مسافر میان ایرن و ارمنستان پس از لغو روادید میان دو کشور

$
0
0

افزایش تردد مسافر میان ایرن و ارمنستان پس از لغو روادید میان دو کشور

سایت خبری تحلیلی دیده بان

.

http://alikonline.ir/fa/fa/news/political/item/2018-

افزایش-تردد-مسافر-میان-ایرن-و-ارمنستان-پس-از-لغو-روادید-میان-دو-کشور

.

 

نخست وزیر ارمنستان روز گذشته در سفر به استان سیونیک ارمنستان از شهر مقری در مرز ایران و ارمنستان و پایانه گمرکی آن بازدید کرد.

هویک آبراهامیان نخست وزیر ارمنستان در این بازدید از امکانات این پایانه گمرکی و خدمات گمرکی ارائه شده به مسافرین و خودروها آشنا شد.

براساس گزارش ارائه شده از سوی مسئولین، این پایانه گمرکی در 24 ساعت شبانه روز فعال بوده و امور گمرکی مربوط به مسافرین و خودروهای عبوری در طی 10 ال 15 دقیقه انجام می گیرد. همچنین در پی لغو روادید میان ایران و ارمنستان در روزهای گذشته تردد مسافرین از این مرز افزایش چشمگیر داشته است.

نخست وزیر ارمنستان در این بازدید بر کاهش زمان صرف شده برای انجام امور گمرکی، تسهیل و تسریع عبور مسافرین از مرز و همچنین افزایش کیفیت خدمات رسانی در این پایانه مرزی تاکید کرد.

هویک آبراهامیان سپس از منطقه ای که قرار است در آن منطقه آزاد اقتصادی احداث شود بازدید کرد. انتظار می رود با احداث این منطقه آزاد اقتصادی همکاری های تجاری و صنعتی با ایران جنبه عینی یافته و با تعمیق و توسعه روابط اقتصادی دو جانبه و ایجاد امکانات خدمات رسانی امکان حضور در بازارهای ایران و اتحادیه اقتصادی اورآسیایی فراهم آید.

نخست وزیر ارمنستان با تاکید بر ضرورت احداث منطقه آزاد تجاری در مرز با ایران افزود این اقدام موجب افزایش تولید و صادرات و همچنین تاسیس مراکز صنعتی و ایجاد فرصت های شغلی جدید خواهد شد.

آرتسویک میناسیان وزیر اقتصاد ارمنستان نیز پیشتر با تاکید بر اهمیت ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در مقری عنوان کرده بود که احداث این منطقه آزاد اقتصادی امکانات وسیع و فرصت های شغلی جدید برای ارمنستان و بویژه شهر مرزی مقری ایجاد خواهد کرد.

به گفته وزیر اقتصاد ارمنستان طرح ایجاد منطقه آزاد اقتصادی در مرز با ایران از سوی نخست وزیر ارمنستان برای کلیه وزارتخانه ها و نهادهای ذینفع ارسال شده است. آرتسویک میناسیان همچنین افزود انتظار می رود این طرح که در برگیرنده بخش های صنعتی، زیرساختی و خدماتی می باشد در کوتاهترین مدت ممکن به مرحله اجرا در آید.

این در حالیست که به اعتقاد گاگیک ماکاریان رئیس اتحادیه کارفرمایان ارمنستان به علت کند بودن اقدامات ارمنستان پل میان ایران و اتحادیه اقتصادی اورآسیایی برقرار نشده است.

 

به گفته ماکاریان در زمینه توسعه روابط با ایران اروپائیان از ارمنستان پیشی گرفته اند.

گاگیک ماکاریان روز گذشته در گفتگو با خبرنگاران تاکید کرد."ما تعلل کرده ایم. پس از لغو روادید میان دو کشور، کاهش تعرفه های گمرکی کالاهای صادراتی از ارمنستان به ایران موجب تقویت جایگاه ما خواهد شد. ارمنستان باید برای دست یافتن به شرایط مناسب برای صدور تولیدات خود به ایران با مقامات این کشور مذاکره کند."

به اعتقاد این کارشناس ارمنی ایجاد اتحاد میان ایران، روسیه و جمهوری آذربایجان نتیجه ضعف دیپلماسی ارمنستان و عدم آگاهی از تحولات جاری است.

 

 

 

 

آیا "آیدین"نامی ترکی است؟

$
0
0

 

آیا "آیدین"نامی ترکی است؟

علیرضا غفاری حافظ

 

 

در سال ۲۰۰۹موسسه baby center اعلام نمود که نام aidin پر کاربردترین نام پسرانه بوده است.(۱) استفاده از این نام در حال حاضر نیز برای دختران و پسران در غرب ادامه دارد. (۲)

 برخلاف پندار عمومی، این نام برگرفته شده از نامی ایرلندی به معنی آتشین (firey) بود اما در ایران و برخی کشورهای همسایه توجه همگانی را به خود جلب کرد. در کشور ترکیه نیز یکی از شهرهای بزرگ این کشور در جنوب شرقی ازمیر ازمیر (منتهی الیه غرب ترکیه آسیایی، لیدیه باستانی) به این نام خوانده می شود. اما این نام نیز برگرفته از نام باستانی این شهر antheia است که در سال ۲۶ق. م به نام امپراطور بیزانس andropolis نامیده شده بود و در دوره تسلط ترکان سلجوقی بر این ناحیه در قرون ۱۵و ۱۶به نام گوزلحصار güzelhesar تغییر نام یافت اما نام ایالت آیدین را بر خود یافت که دوباره این نام بر شهر گوزلحصار اطلاق گردید.

اما نام پسرانه آیدین که در ایران، جمهوری آذربایجان و ترکیه (۳) نامی محبوب برای پسران بوده و به غیر از این سه کشور در بوسنی، آلبانی و آلمان نام شخص یا نام خانوادگی چندین شخص مشهور بوده، بر خلاف باور غالب ریشه ترکی ندارد. برخی با اطلاق معنانی ای مترادف "روشنایی"و "نور ماه"تلاش کرده اند جزء اول این کلمه را با کلمه "آی"که در ترکی به معنی ماه است تطبیق دهند که در این صورت جزء دوم کلمه در ترکی فاقد معناست و در هیچ یک از پسوند های ترکی (son ekler) پسوند "دین"به چشم نمی خورد. این ابهام در بین زبان شناسان ترک بعضا موجب گمان های شگفت انگیزی شده است؛ به طوری که حتی گمان کرده اند این نام برگرفته از قرآن باشد. (۴) نکته دیگری که بر غیر ترکی بودن این کلمه صحه می گذارد، عدم کاربرد آن در آسیای میانه و نبود ریشه این کلمه در ترکی باستان است.

تنها ریشه شناسی این نام را در زبان فارسی و در کلمه امروزی "آذین"می توان یافت. این کلمه در گذشته به صورت "آدین"به کار برده می شده است (۵) به صراحت می توان به اشتقاق و همانندی این کلمه در دیگر زبان هند و اروپایی آن یعنی ایرلندی پی برد که در هر دو گویا معنی درخشندگی و شکوه و تلألو مراد بوده است. (۶) نام آیدین علیرغم ریشه کاملاً فارسی آن به مانند برخی القاب و اسامی دیگر مانند تکین و شات و بهادر به ترکی وارد شده و در زبان خود نامأنوس مانده است؛ هرچند که اخیراً گرایشاتی به استفاده از نام پسرانه آدین در ایران دیده می شود.

.

منابع

 

(۱): آوا و آیدین در فهرست معروف‌ترین نام‌ها - سایت خبری تحلیلی تابناك|اخبار ایران و جهان|TABNAK

http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=78990

 

(۲): http://www.thenamemeaning.com/aydin/

 

(۳): بنا به اطلاعات سایت http://www.ismininanlami.com.tr/aydin/ آمار استفاده از این نام در ترکیه به این شرح است:

بیشترین نامگذاری (در یک زمان): ۱۹۳۱مورد

تعداد اشخاص موسوم به آیدین در ترکیه: ۲۳۲۵مورد

بر اساس جداول آمار منتشره از هر ۲۹۴۴۸نفر یکی به نام آیدین است

درصد استفاده از نام آیدین: ۰/۰۳هر سال ۲۶نفر به این تعداد افزوده می شود.

 

(۴): ادعا شده است که نام آیدین از لغت قرآنی "أيدٍ"در سوره های الذاریات، آیه ۴۷ (بِأَیْیْدٍ) و اعراف ۱۹۵گرفته شده است. به طور مثال نگاه کنید به:

http://quranicnames.com/aydin/

 

(۵): دهخدا در ذیل این کلمه گوید: خوازه (طاق نصرت) و آرایشی که به نوروز یا گاه ورود پادشاهان و جشن های بزرگ در کوی ها و برزن ها و راه ها کنند، آذین

 

(۶): کلمه آدین در فارسی گاه به معنی دیگر نیز به کار رفته است. از جمله به معنی آیین در: "و اندر جهان بیداد کردن آدین آورد". خواجه نظام الملک طوسی؛ سیرالملوک (سیاستنامه)؛ به اهتمام هیوبرت دارک، انتشارات علمی و فرهنگی، تهران، ۱۳۸۹ص. ۵۸

 

 

 

علیرضا غفاری حافظ

تا انتهاي عشق مرا برقصانDance me to the end of love

$
0
0

تا انتهاي عشق مرا برقصان

لئونارد كوئن

.

 

متن انگلیسی

Dance me to your beauty with a burning violin

Dance me through the panic 'til I'm gathered safely in

Lift me like an olive branch and be my homeward dove

Dance me to the end of love, dance me to the end of love

 

Oh let me see your beauty when the witnesses are gone

Let me feel you moving like they do in Babylon

Show me slowly what I only know the limits of

Dance me to the end of love, dance me to the end of love

 

 

Dance me to the wedding now, dance me on and on

Dance me very tenderly and dance me
very long

We're both of us beneath our love, we're both of us above

Dance me to the end of love, dance me to the end of love

 

 

Dance me to the children who are asking to be born

Dance me through the curtains that our kisses have outworn

Raise a tent of shelter now, though every thread is torn

Dance me to the end of love

 

 

Dance me to your beauty with a burning violin

Dance me through the panic till I'm gathered safely in

Touch me with your naked hand or touch me with your glove

Dance me to the end of love, dance me to the end of love

Dance me to the end of love

 

 

https://telegram.me/joinchat/CHFf4D8pzczK8ZjF-FxUTA

.

ترجمه فارسی

 

 

با زیبایی‌ات، مرا به نوای سوزان ویلون برقصان

در میانه‌ی اضطراب، تا آرام و مطمئن شوم، مرا برقصان

مانند یک شاخهٔ زیتون مرا بردار، چون فاخته‌ای در راه خانه باش

تا انتهای عشق مرا برقصان، تا انتهای عشق مرا برقصان

 

 

آه بگذار زیبایی‌ات را نظاره کنم آن‌گاه که همه نظاره‌گران رفته‌اند

بگذار حرکت کردنت را لمس کنم، آن‌گونه که در بابل می‌کردند

آرام آرام نشانم بده آن‌چه را که تنها مرزهایش را می‌شناسم

تا انتهای عشق مرا برقصان، تا انتهای عشق مرا برقصان

 

حالا برای پیوند زناشویی مرا برقصان، مرا برقصان و برقصان

بسیار آرام مرا برقصان، بسیار طولانی مرا برقصان

ما هر دو در عشق هم عمیق هستیم، ما هر دو در آسمان هستیم

تا انتهای عشق مرا برقصان، تا انتهای عشق مرا برقصان

 

 

مرا برقصان، به خاطر کودکانی که تمنای زاده‌شدن دارند

مرا برقصان، از میان پرده‌های که بوسه‌های ما آنها را فرسوده

خیمه‌ای برای سرپناه بر پا کن، هر چند همه رشته‌ها گسسته شده

تا انتهای عشق مرا برقصان

 

با زیبایی‌ات، مرا به نوای سوزان ویلون برقصان

در میانه‌ی اضطراب، تا آرام و مطمئن شوم، مرا برقصان

با دست برهنه‌ات مرا لمس کن یا با دستکش مرا لمس کن

تا انتهای عشق مرا برقصان، تا انتهای عشق مرا برقصان

تا انتهای عشق مرا برقصان

 

.

لینک دانلود

http://mp3xl.org/search/?query=Leonard%20Cohen%20Dance%20Me%20To%20The%20End%20Of%20Love

 

.

https://www.youtube.com/watch?v=NGorjBVag0I


داود رشیدی درگذشت

$
0
0

 

 

داود رشیدی درگذشت

 

 

 

 

 

داود رشیدی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون ایران صبح امروز 5 شهریور ماه درگذشت.

 

 

لیلی رشیدی فرزند این هنرمند در گفت‌وگو با ایسنا این خبر را تایید کرد که وی امروز 5 شهریور ماه در منزل به دلیل ایست قلبی درگذشت.

داوود رشیدی زاده ۲۵تیر ۱۳۱۲در  تهران و بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون است. وی دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر است.

 

این هنرمند در سال‌های اخیر از بیماری آلزایمر رنج می‌برد.

 

http://www.isna.ir/news/95060102844/%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%B4%DB%8C%D8%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DA%AF%D8%B0%D8%B4%D8%AA

 

 

 

 

 

داوود رشیدی

نام اصلی

داوود رشیدی حائری

زمینه فعالیت تئاتر، سینما، تلویزیون

 

تولد

۲۵تیر ۱۳۱۲

تهران

والدین

عبدالامیر رشیدی حائری

مرگ

۵شهریور ۱۳۹۵ (-۸۴ سال)

تهران

محل زندگی

تهران

 

ملیت

ایرانی

پیشه

هنرپیشه، تهیه‌کننده، مجری طرح

همسر(ها)

احترام برومند (مجری و بازیگر)

فرزندان

لیلی رشیدی (زاده ۱۳۵۲)

فرهاد رشیدی

داوود رشیدی (زاده ۲۵تیر ۱۳۱۲در تهران - درگذشته ۵شهریور ۱۳۹۵در تهران) هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون ایران بود. وی دارای نشان درجه یک فرهنگ و هنر است.

 

 

تولد و تبار

داوود رشیدی در سال ۱۳۱۲در تهران متولد شد. وی از خاندان حایری مازندرانی دارای اصالت بابلی است. پدر او عبدالامیر رشیدی و پدربزرگش علامه ابن‌الشیخ حائری از روحانیان مشروطه خواه و جدش آیت‌الله زین‌العابدین حائری مازندرانی از مراجع تقلید عصر قاجار است.

 

تحصیلات

 

داود رشیدی تحصیلات متوسطه را (به دلیل فعالیت‌های دیپلماتیک پدرش) در ترکیه و پاریس به پایان رساند و تحصیلات دانشگاهی را در ژنو ادامه داد. (فارغ‌التحصیل کنسرواترا ژنو در رشته کارگردانی و بازیگری تئاتر و لیسانس حقوق سیاسی از دانشگاه ژنو).

او اولین بار زمانی که هفت ساله بود توسط دختر عمه‌اش دکتر طوسی حایری به عبدالحسین نوشین برای بازی در نمایش مردم معرفی شد. در سال ۱۳۴۳به تهران آمد و در اداره تئاتر آن زمان وابسته به وزارت فرهنگ و هنر استخدام شد. سپس گروه تئاتر امروز را پایه‌گذاری نمود، که هنرپیشگانی مانند: پرویز فنی‌زاده، داریوش فرهنگ، مهدی هاشمی، فهیمه راستکار، سیاوش طهمورث، مرضیه برومند، سوسن تسلیمی، به عضویت در این گروه درآمدند. در سال ۱۳۵۲از اداره تئاتر به تلویزیون ملی ایران رفت و در سمت مدیریت گروه نمایش‌ها و سرگرمی‌های آن سازمان (شامل: سریال‌ها، مسابقات، تئاترهای تلویزیونی) مشغول به کار گردید. رشیدی از سال ۱۳۵۰با فیلم سینمایی «فرار از تله» وارد عرصه بازیگری سینما گردید و علاوه بر بازیگری و کارگردانی در سینما، تلویزیون و تئاتر به تهیه کنندگی سینما نیز روی آورد.

 

کارنامه هنری

 

تآتر

۱۳۷۰- پیروزی در شیکاگو، کارگردان و بازیگر

۱۳۷۸- ریچارد سوم، کارگردان

 

سینما

۱۳۵۰- میعادگاه خشم

۱۳۵۰- فرار از تله

۱۳۵۱- گذر اکبر

۱۳۵۱- فدایی

۱۳۵۱- جهنم + من

۱۳۵۱- تجاوز

۱۳۵۲- خروس

۱۳۵۴- کندو

۱۳۵۷- قدغن

۱۳۵۹- کرکس‌ها می‌میرند

۱۳۵۹- طلوع انفجار

۱۳۵۹- اعدامی

۱۳۵۹- آقای هیروگلیف

۱۳۵۹- شمر

۱۳۶۰- مرز

۱۳۶۰- بازرس ویژه

۱۳۶۱- رهایی

۱۳۶۱- جایزه

۱۳۶۲- هیولای درون

۱۳۶۲- کمال الملک

۱۳۶۲- شیلات

۱۳۶۲- خانه عنکبوت

۱۳۶۲- تفنگدار

۱۳۶۳- گل‌های داوودی

۱۳۶۳- تاتوره

۱۳۶۳- بی‌بی چلچله

۱۳۷۲- عبور از تله

۱۳۷۳- راه افتخار

۱۳۷۳- خط آتش

۱۳۷۴- بازی‌های پنهان

۱۳۷۵- بزرگ خیلی بزرگ

۱۳۷۸- طهران روزگار نو

۱۳۷۹- تکیه بر باد

۱۳۸۲- ملاقات با طوطی

۱۳۸۵- ماه شب چهارده

۱۳۸۶- پرچم‌های قلعه کاوه

۱۳۸۷- تردید

۱۳۸۸- زمهریر

۱۳۹۰ - اکباتان

 

تهیه کنندگی

۱۳۷۹- قطعه ناتمام

۱۳۸۰- امتحان

۱۳۸۵- صبحی دیگر

 

مجری طرح

۱۳۷۹- قطعه ناتمام

 

نماینده تهیه کننده

۱۳۷۸- مثلث آبی

 

تلویزیون

سال

نام

سمت

 

کارگردان

توضیحات

 

۱۳۹۱تله‌فیلم «رؤیا» بازیگر فرید شرعی 

۱۳۹۱گپ مهمان برنامه رامبد جوان مهمان قسمت پنجم برنامه

۱۳۹۱کلاه پهلوی بازیگر سید ضیاءالدین دری در نقش کشیش «موسیو آلفونس»

آغاز پیش تولید این سریال از سال ۱۳۸۳

 و آغاز فیلمبرداری آن از ۱۳۸۵بوده است.

۱۳۸۳۱۳۸۸مختارنامه بازیگر داود میرباقری در نقش «نعمان بن بشیر انصاری»

در سال ۱۳۸۹از شبکه ۱پخش شد.

۱۳۸۸خسته‌دلان بازیگر سیروس الوند شبکه ۱

۱۳۸۸تله‌تئاتر «شایعه» کارگردان هنری

 تهیه کننده

 مترجم متن داوود رشیدی نویسنده: «ژان میشل ریب»

کارگردان تلویزیونی: «مسعود فروتن»

۱۳۸۸تله‌تئاتر «آخرین گودو» کارگردان هنری

 تهیه کننده

 مترجم متن داوود رشیدی نویسنده: «ماتئی ویسنی‌یک»

۱۳۸۶۱۳۸۷پاتوق بازیگر مهمان شاهین باباپور کارگردان تلویزیونی: «احمد قربانی»

۱۳۸۶۱۳۸۷بیداری بازیگر بهرام عظیم پور 

۱۳۸۷تله‌تئاتر «هنر» کارگردان هنری

 تهیه کننده

 بازیگر داوود رشیدی در نقش «سرژ»

بر اساس نمایشنامه‌ای از «یاسمینا رضا»

۲۰آذر ۱۳۸۷ از شبکه ۴ پخش شد.

۱۳۸۶تله‌فیلم «بعد از روز آخر» بازیگر مجید مظفری در هفتهٔ ناجا از شبکه ۲ پخش شد.[۱]

۱۳۸۶نشانی بازیگر رامبد جوان نوروز ۱۳۸۷ از شبکه ۲ پخش شد.

۱۳۸۴بچه‌های هور بازیگر عبدالله باکیده در نقش «عمو طالب» (رئیس عشیره)

۱۳۸۴زائرسرای ممتاز بازیگر حمید بهمنی محصول سیمای مرکز قم

۱۳۸۴چه کسی به سرهنگ شلیک کرد؟ بازیگر جواد اردکانی 

۱۳۸۱۱۳۸۳دایره تردید بازیگر امیر قویدل اپیزود «تازه‌کار» / شبکه ۱

۱۳۸۲مهمانپذیر طوبی بازیگر منوچهر پوراحمد در نوروز ۱۳۸۳ از شبکه ۱ پخش شد.

۱۳۸۱معصومیت از دست رفته بازیگر داود میرباقری در نقش «نعمان»

۱۳۸۱چهره‌ها بازیگر ابوالقاسم معارفی در دههٔ فجر ۸۱ از شبکه تهران پخش گردید.

۱۳۸۱آبی مثل دریا بازیگر ابوالقاسم معارفی 

۱۳۷۹خانه ما بازیگر مهمان مسعود کرامتی 

۱۳۷۵۱۳۷۹ولایت عشق بازیگر مهدی فخیم‌زاده در نقش «فضل بن ربیع»

۱۳۷۸ورثه آقای نیکبخت بازیگر مرضیه برومند 

۱۳۷۷خاطرات یک خبرنگار بازیگر رسول صدرعاملی 

۱۳۷۷پزشکان بازیگر مسعود کرامتی شبکه ۳

۱۳۷۷۱۳۷۸روزهای زندگی بازیگر سیروس مقدم در سال ۱۳۷۹ از شبکه ۳ پخش شد.

۱۳۷۵۱۳۷۶بازگشت پرستوها بازیگر ابوالقاسم طالبی شبکه ۲

۱۳۷۵۱۳۷۶تهران ۱۱–۵۹۵ ج ۴۸ بازیگر مهمان مرضیه برومند بازی در اپیزود «همسایه‌ها»

۱۳۷۵خاله خانم بازیگر منوچهر پوراحمد در نوروز ۱۳۷۶ از شبکه ۱ پخش شد.

کارگردان تلویزیونی: «شیرین جاهد»

۱۳۷۵پرواز قرن بازیگر رسول صدرعاملی نویسنده: «فریدون جیرانی»

محصولی از سیمافیلم که در هفت قسمت

 و در دهه فجر ۱۳۷۵پخش گردید.

۱۳۷۴۱۳۷۵تنهاترین سردار بازیگر مهدی فخیم‌زاده در نقش «عمرو عاص»

۱۳۷۴علی‌آقا ۱۲۱ بازیگر مهمان محمد صالح علا شبکه ۲

۱۳۷۴آخرین ستاره شب بازیگر منوچهر پوراحمد 

۱۳۷۳آوای فاخته بازیگر بهمن زرین‌پور شبکه ۱

۱۳۷۰گل پامچال بازیگر محمدعلی طالبی شبکه ۱

۱۳۷۰امام علی بازیگر داود میرباقری در نقش «ابن جبله»

۱۳۶۹عطر گل یاس بازیگر بهمن زرین‌پور شبکه ۱

۱۳۶۷تله‌تئاتر «یکی از این روزها» بازیگر فریدون فرهودی در نقش «رئیس جمهور ایندولند»

کارگردان تلویزیونی: «هرمز امامی»

۱۳۶۵۱۳۶۶گرگ‌ها بازیگر داود میرباقری 

۱۳۶۳۱۳۶۶کوچک جنگلی بازیگر بهروز افخمی در نقش «مستوفی الممالک»

۱۳۵۸۱۳۶۶هزاردستان بازیگر علی حاتمی در نقش «مفتش شش انگشتی»

۱۳۶۴مستند داستانی «تاریخ قشم» راوی علی‌رضا داوودنژاد 

۱۳۵۵هوس بازیگر هوشنگ پاکروان 

۱۳۴۹تله‌تئاتر «دیکته و زاویه» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «غلامحسین ساعدی»

کارگردان تلویزیونی: «حمید مصداقی»

۱۳۴۷تله‌تئاتر «سیزیف و مرگ» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «روبر مرل»

۱۳۴۷تله‌تئاتر «همسفر» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «کامران قدیمی»

۱۳۴۷تله‌تئاتر «باجه» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «ژان تاردیو»

۱۳۴۶تله‌تئاتر «خوشا به حال بردباران» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «غلامحسین ساعدی»

۱۳۴۶تله‌تئاتر «صدایی در لیوان» کارگردان هنری داوود رشیدی نویسنده: «ایزو دوری» و «لئوپولدو کوکو»

۱۳۴۵تله‌تئاتر «ریچارد سوم» کارگردان هنری داوود رشیدی 

۱۳۴۲تله‌تئاتر «سیسیل یا مکتب پدران» بازیگر جعفر والی 

۱۳۴۲تله‌تئاتر «در جزیره‌ای غریب» بازیگر ؟ «منوچهر فرید»، «محمدعلی کشاورز» ،

«فرزانه تأئیدی» و «عباس مغفوریان» همدر آن بازی کرده بودند.

.

منابع

«۳۰فیلم تلویزیونی در شبکه دو تولید شد». خبرگزاری مهر، ۱۷اردیبهشت ۱۳۸۷. بازبینی‌شده در ۱۴اسفند ۱۳۹۴.

2.ایسنا (خبرگزاری دانشجویان ایران)، داود رشیدی درگذشت.

پرش به بالا ↑ «داود رشیدی درگذشت».

«داوود رشیدی بازیگر پیشکسوت درگذشت».

«داود رشیدی در گذشت».

فرهنگ سریالهای تلویزیونی ایران از آغاز تا امروز؛ ماهنامه سینمایی «فیلم»، شماره ۲۴۵، ۱۵آذر ۱۳۷۸

 

 

فهرست نخست‌وزیران ایران

$
0
0

فهرست نخست‌وزیران ایران

 

اواسط دوره قاجار

 

 

۱

نصرالله مشیرالدوله

9مرداد ۱۲۸۵ ۱۸اسفند ۱۲۸۵

 

۲

سلطانعلی وزیر افخم

۱۳اردیبهشت ۱۲۸۶ ۸شهریور ۱۲۸۶

 

۴

احمد مشیرالسلطنه

۱۲۸۶ ۴آبان ۱۲۸۶

 

۵

ابوالقاسم ناصرالملک

۴آبان ۱۲۸۶ ۲۹آذر ۱۲۸۶

 

۶

حسینقلی نظام‌السلطنه H

 ۲۹آذر ۱۲۸۶ (۱۹۰۷بیست و یکم دسامبر) ۳۱اردیبهشت ۱۲۸۷ (بیست و یکم مه ۱۹۰۸)

 

۷

احمد مشیرالسلطنه

۱۷خرداد ۱۲۸۷ ۹اردیبهشت ۱۲۸۸

 

۸

کامران میرزا

۹اردیبهشت ۱۲۸۸ ۱۲اردیبهشت ۱۲۸۸مستقل

 

۹

جواد سعدالدوله

۱۸اردیبهشت ۱۲۸۸ ۲۲تیر ۱۲۸۸

 

۱۰

محمدولی سپهدار اعظم

۸مهر ۱۲۸۸[پانویس ۵] ۲مرداد ۱۲۸۹

 

۱۱

حسن مستوفی‌الممالک

۲مرداد ۱۲۸۹ ۲۰اسفند ۱۲۸۹

 

۱۲

محمدولی سپهدار اعظم

۲۰اسفند ۱۲۸۹ ۳امرداد ۱۲۹۰

 

۱۳

نجفقلی صمصام‌السلطنه

 ۱۲۹۰۱۲۹۱

 

۱۴

محمدعلی علاءالسلطنه

۲۸دی ۱۲۹۱ ۲۵مرداد ۱۲۹۲

 

۱۵

حسن مستوفی‌الممالک

 ۲۶امرداد ۱۲۹۲ ۲۲اسفند ۱۲۹۳

 

۱۶

حسن مشیرالدوله

۲۲اسفند ۱۲۹۳ ۱۰اردیبهشت ۱۲۹۴

 

۱۷

عبدالمجید عین‌الدوله-

۱۰اردیبهشت ۱۲۹۴ ۲۶مرداد ۱۲۹۴

 

۱۸

حسن مستوفی‌الممالک

 ۲۶مرداد ۱۲۹۴ ۲دی ۱۲۹۴

 

۱۹

عبدالحسین فرمانفرما

۲دی ۱۲۹۴ ۱۴اسفند ۱۲۹۴

 

۲۰

محمدولی سپهسالار اعظم

۱۴اسفند ۱۲۹۴ ۷شهریور ۱۲۹۵

 

۲۱

حسن وثوق‌الدوله

 ۷شهریور ۱۲۹۵ ۱۵خرداد ۱۲۹۶

 

۲۲

محمدعلی علاءالسلطنه

 

۱۹۱۴۱۵خرداد ۱۲۹۶ ۳۰آبان ۱۲۹۶

 

۲۳

عبدالمجید عین‌الدوله

 ۳۰آبان ۱۲۹۶ ۲۶دی ۱۲۹۶مستقل

 

۲۴

حسن مستوفی‌الممالک

۱۲۹۶۱۲۹۷مستقل

 

۲۵

نجفقلی صمصام‌السلطنه

۱۰اردیبهشت ۱۲۹۷ ۱۶مرداد ۱۲۹۷مستقل

 

۲۶

حسن وثوق‌الدوله

 ۱۶مرداد ۱۲۹۷ ۱۲تیر ۱۲۹۹مستقل

 

۲۷

حسن مشیرالدوله

 ۱۲تیر ۱۲۹۹ ۵آبان ۱۲۹۹مستقل

 

۲۸

فتح‌الله سپهدار اعظم

۵آبان ۱۲۹۹ ۳اسفند ۱۲۹۹

 

۲۹

سید ضیاءالدین طباطبایی

۵اسفند ۱۲۹۹ ۱۴خرداد ۱۳۰۰مستقل

 

۳۰

احمد قوام‌السلطنه

 ۱۴خرداد ۱۳۰۰ ۱بهمن ۱۳۰۰مستقل

 

۳۱

حسن مشیرالدوله

۱بهمن ۱۳۰۰ ۳۱خرداد ۱۳۰۱مستقل

 

۳۲

احمد قوام‌السلطنه

۳۱خرداد ۱۳۰۱ ۲۵بهمن ۱۳۰۱

 

۳۳

حسن مستوفی‌الممالک

۲۵بهمن ۱۳۰۱ ۲۴خرداد ۱۳۰۲

 

۳۴

حسن مشیرالدوله

 ۲۴خرداد ۱۳۰۲ ۳آبان ۱۳۰۲

 

۳۵

رضاخان سردارسپه

 ۳آبان ۱۳۰۲ ۲۱آذر ۱۳۰۴

 

 دوران پهلوی

 (۱۹۲۵–۱۹۷۹)

 

رضاشاه

 

۳۶

محمدعلی فروغی

 ۲۲خرداد ۱۳۰۵

 

۳۷

حسن مستوفی

۲۲خرداد ۱۳۰۵ ۱۱خرداد ۱۳۰۶

 

۳۸

مهدی‌قلی هدایت

 ۱۱خرداد ۱۳۰۶ ۲۷تیر ۱۳۱۲

 

۳۹

محمدعلی فروغی

 ۲۷شهریور ۱۳۱۲ ۱۱آذر ۱۳۱۴حزب تجدد

 

۴۰

محمود جم

۱۱آذر ۱۳۱۴ ۳آبان ۱۳۱۸

 

۴۱

احمد متین‌دفتری

۳آبان ۱۳۱۸ ۵تیر ۱۳۱۹

 

۴۲

علی منصور

۵تیر ۱۳۱۹ ۵شهریور ۱۳۲۰مستقل

 

۴۳

محمدعلی فروغی

۵شهریور ۱۳۲۰ ۱۸اسفند ۱۳۲۰

 

۴۴

علی سهیلی

۱۸اسفند ۱۳۲۰ ۱۸مرداد ۱۳۲۱مستقل

 

محمدرضا شاه

 

۴۵

احمد قوام

 ۱۸مرداد ۱۳۲۱ ۲۶بهمن ۱۳۲۱

 

۴۶

علی سهیلی

 ۲۶بهمن ۱۳۲۱ ۱۷فروردین ۱۳۲۳

 

۴۷

محمد ساعد

 ۱۷فروردین ۱۳۲۳ ۴آذر ۱۳۲۳

 

۴۸

مرتضی‌قلی بیات

۴آذر ۱۳۲۳ ۱۰خرداد ۱۳۲۴

 

۴۹

ابراهیم حکیمی

 ۱۰خرداد ۱۳۲۴ ۱۶خرداد ۱۳۲۴

 

۵۰

محسن صدر

 ۱۶خرداد ۱۳۲۴ ۸آبان ۱۳۲۴مستقل

 

۵۱

ابراهیم حکیمی

۸آبان ۱۳۲۴ ۷بهمن ۱۳۲۴

 

۵۲

احمد قوام

 7بهمن ۱۳۲۴ ۲۶آذر ۱۳۲۶

 

۵۳

رضا حکمت

 ۲۶آذر ۱۳۲۶ ۶دی 1326 (استعفا داد)

 

۵۴

ابراهیم حکیمی

۷دی ۱۳۲۶ ۲۲دی ۱۳۲۶

 

۵۵

عبدالحسین هژیر

۲۲دی ۱۳۲۶ ۱۸آبان 1327

 

۵۶

محمد ساعد

 ۱۸آبان ۱۳۲۷ ۳فروردین ۱۳۲۹

 

۵۷

علی منصور

۳فروردین ۲۹ ۵تیر ۱۳۲۹

 

۵۸

حاج‌علی رزم‌آرا

 ۵تیر ۱۳۲۹ ۱۶اسفند 1329(ترور شد)

خلیل فهیمی (سرپرست) اسفند ۱۳۲۹ ۲۱اسفند ۱۳۲۹

 

۵۹

حسین علاء

 ۲۱اسفند ۱۳۲۹ ۹اردیبهشت ۱۳۳۰مستقل

 

۶۰

محمد مصدق

 ۹اردیبهشت ۱۳۳۰ ۲۶تیر ۱۳۳۱

 

۶۱

احمد قوام

۲۶تیر ۱۳۳۱ ۳۰تیر ۱۳۳۱

 

۶۲

محمد مصدق

 ۳۰تیر ۱۳۳۱ ۲۸مرداد ١٣٣٢

 

۶۳

فضل‌الله زاهدی

 ۲۸مرداد ۱۳۳۲ ۱۷فروردین ۱۳۳۴

 

۶۴

حسین علاء

هفتم آوریل ۱۹۵۵سوم آوریل ۱۹۵۷

 

۶۵

منوچهر اقبال

سوم آوریل ۱۹۵۷سی و یکم اوت ۱۹۶۰

 

۶۶

جعفر شریف‌امامی

سی و یکم اوت ۱۹۶۰پنجم مه ۱۹۶۱

 

۶۷

علی امینی

پنجم مه ۱۹۶۱شانزدهم ژوئیه ۱۹۶۲

 

۶۸

اسدالله علم

 شانزدهم ژوئیه ۱۹۶۲هفتم مارس ۱۹۶۴

 

۶۹

حسنعلی منصور

 هفتم مارس ۱۹۶۴بیست و ششم ژانویه ۱۹۶۵(ترور شد)

 

۷۰

امیرعباس هویدا (در آغاز سرپرست

 بیست و ششم ژانویه ۱۹۶۵هفتم اوت ۱۹۷۷

 

۷۱

جمشید آموزگار

 هفتم اوت ۱۹۷۷بیست و هفتم اوت ۱۹۷۸

 

۷۲

جعفر شریف‌امامی

بیست و هفتم اوت ۱۹۷۸ششم نوامبر ۱۹۷۸

 

۷۳

غلامرضا ازهاری

ششم نوامبر ۱۹۷۸چهارم ژانویه ۱۹۷۹

 

۷۴

شاپور بختیار

چهارم ژانویه ۱۹۷۹یازدهم فوریه ۱۹۷۹

 

دوران جمهوری اسلامی

 

۷۵

مهدی بازرگان

 چهارم فوریه ۱۹۷۹ششم نوامبر ۱۹۷۹

 

ابوالحسن بنی‌صدر

ششم نوامبر ۱۹۷۹دوازدهم اوت ۱۹۸۰

 

۷۶

محمدعلی رجایی

دوازدهم اوت ۱۹۸۰چهارم اوت ۱۹۸۱

 

۷۷

 

محمدعلی رجایی

 دوازدهم اوت ۱۹۸۰چهارم اوت ۱۹۸۱

 

محمدجواد باهنر

چهارم اوت ۱۹۸۱سی ام اوت ۱۹۸۱(ترور شد)

 

محمدرضا مهدوی کنی (سرپرست) 

دوم سپتامبر ۱۹۸۱سی و یکم اکتبر ۱۹۸۱

 

۷۸

میرحسین موسوی خامنه

- سی و یکم اکتبر ۱۹۸۱سوم اوت ۱۹۸۹

.

منابع

سفری، محمدعلی، مشروطه‌سازان، نشر علم چمران

کتاب «از سید ضیاء تا بختیار»، نوشته: مسعود بهنود، چاپ: تهران، نشر جاویدان، ۱۳۶۹.

محمودیان، علی‌اکبر، نگاهی به تهران از آغاز تاکنون، با همکاری: هوشنگ قاسمی، غلامرضا هوشمند فینی، و... ، ناشر: مؤسسه جغرافیایی و کارتوگرافی گیتاشناسی

 

 

 

چند نکته در مورد نخست وزیران ایران

$
0
0

چند نکته در مورد  نخست وزیران ایران

گارگین فتائی

.

1: از زمان تشکیل قانون  اساسی مشروطه تا اصلاح  قانون  اساسی در سال 1368 که در آن مقام صدارت عظمی یا نخست وزیری حذف شده و تنها نهاد ریاست جمهوری باقی ماند ایران دارای شصت و هشت دوره  نخست وزیری بوده است.

 

2: عمر نخست وزیری برخی بسیار کوتاه بوده وتنها به چند ماه و یا حتی یک ماه می رسد و عمربرخی دیگر طولانی تر اما اکثراً  عمری  یک تا دو ساله داشته اند

3: برخی از افراد چندین بار به این مقام رسیده اند .

4: برخی از نخست وزیرها ترور شده و برخی هم  خود استعفا داده و برخیها را هم عالی ترین مقام سیاسی کشور طنت از صدارت عزل کرده است .

5: دوره قاجارا ایران روی هم سی و پنج  دوره  نخست وزیری ، دوره پهلوی سی و نه دوره نخست وزیری و در زمان جمهوری اسلامی شش دوره نخست وزیری داشته است

6: نصر الله مشیر الدوله اولین نخست وزیر و میر حسین موسوی خامنه آخرین نخست وزیرها بوده اند .

 

 

 

 

 

 

 

 

فرق‌‌ها

$
0
0

فرق‌‌ها

رضا بابایی

 

 

1. فرق روشنفکری دینی با سکولاریسم این است که سکولارها می‌خواهند گریبان سیاست را از دست دین بیرون بیاورند و روشنفکران دینی می‌خواهند گریبان دین را از دست سیاست بیرون بیاورند.

2. فرق تفکیکی‌ها با عقلگرایان مسلمان(مانند ابن رشد)، این است که تفکیکی‌ها جدایی دین را از فلسفه به نفع دین می‌دانند و عقلگرایان، به نفع هر دو.

3. فرق تندروها با اعتدالی‌ها در سیاست، این است که تندروها گمان می‌کنند یک کیلو آهن سنگین‌تر از یک کیلو پنبه است و اعتدالی‌ها، به وزن هم توجه می‌کنند.

4. فرق فیلسوف با متکلم این است که اولی خانۀ اجاره‌ای را اگر بزرگ باشد، بیشتر از خانۀ شخصی کوچک دوست دارد؛ بر عکس دومی.

5. فرق استالین با چرچیل آن است که استالین با وجود اینکه به خدا و روح اعتقاد نداشت، گمان می‌کرد که پس از او، روح او بر شوروی حکومت می‌کند؛ اما چرچیل به رغم اعتقادش به خدا و روح، می‌‌دانست که از او اثری باقی نمی‌ماند، ولی انگلستان می‌ماند.

6. فرق آسیا با اروپا این است که اروپا به مسیر می‌اندیشد و آسیا به مقصد.

7. فرق آدم شریف با آدم بی‌شرافت، در انصاف است و بس.

8. فرق حوزه با دانشگاه این است که اولی می‌خواهد از تکلیف به نتیجه برسد و دومی می‌خواهد از نتیجه به تکلیف.

9. فرق فلسفۀ اسلامی با فلسفۀ غرب این است که اولی در خدا حیران است و دومی در انسان.

10. فرق موسیقی با فلسفه این است که فلسفه، انسان را به تماشای جهان می‌برد و موسیقی، جهان را به درون انسان می‌آورد.

11. فرق حافظ با مولوی این است که حافظ تظاهرستیز است و مولوی، ظاهرستیز.

12. فرق شهر با جنگل این است که جنگل، سلطان دارد و شهر، قانون.

13. فرق گفتار با نوشتار این است که گفتار باد هواست و نوشتار نقش بر آب.

14. فرق خنده با گریه این است که خنده، روی تو را می‌گشاید و گریه، دلت را.

15. فرق محقق با مقلد این است که اولی هراسان می‌نویسد و دومی شتابان.

16. فرق فرهنگ با سیاست، فرق مادر با دایه است.

17. فرق خدا با همسایه، آن است که خدا می‌بیند و می‌پوشد، اما همسایه نمی‌بیند و می‌خروشد. (سعدی)

18. فرق مذاهب با یک‌دیگر، در شناختی است که از انسان دارند، نه در تصوری که از خدا و پیامبران دارند.

19. فرق خدای ادیان با خدای فیلسوفان در این است که اولی برای نیایش است و دومی برای چالش.

20. فرق هشیار با مست در این است که مست، هشیاری‌اش را آشكار می‌کند، اما هشیار، مستی‌اش را پنهان.

 

 

 

 

 

 

عملیات آبادانی آرامستان ارامنه دولاب

$
0
0

عملیات آبادانی آرامستان ارامنه دولاب

  .

.http://alikonline.ir/fa/fa/news/social/item/2020-

عملیات-آبادانی-آرامستان-ارامنه-دولاب

.

 

 

به گزارش روابط عمومی شورای خلیفه‌ گری ارامنه تهران، هیئت  امنا آرامستان های ارامنه در مورد فعالیت ها و برنامه های عمرانی این هیئت در آرامستان ارامنه دولاب توضیحاتی را ارائه نموده که به صورت خلاصه در تارنمای خلیفه گری منتشر شده اند.

از جمله عملیات عمرانی صورت گرفته تأمین آب مورد نیاز آرامستان دولاب با کمک و همکاری شهرداری منطقه 14 می باشد.

این گزارش می افزاید که اعضای هیئت امنا آرامستان ها، در بهمن سال 1394، قول مساعدت جهت تأمین آب برای آبیاری فضای سبز این آرامستان را از دکتر فرهود حمیدی فراهانی، شهردار منطقه 14 و دکتر کامبیز مصطفی پور، قائم مقام این شهرداری، کسب کرده بودند. این امر با همکاری مهدی اتحاد، شهردار ناحیه 2 منطقه 14 و پیگیری های ممتد اعضای هیئت امنا آرامستان ها و همچنین پرداخت برخی هزینه‌ های جانبی توسط شورای خلیفه‌ گری، در فروردین ماه سال جاری اجرایی شده و عملیات آبرسانی به آرامستان دولاب میسر شد.

از دیگر فعالیت های صورت گرفته احداث و نصب نرده به طول 130 متر و ارتفاع 1.5 متر بر دیوارهای اطراف آرامستان است که به عنوان یکی دیگر از دست آوردهای دوره فعالیت این هیات اعلام شد.

در نتیجه این حصار کشی، از ورود معتادان و سارقینی که مدت ها از نگرانی های مسئولین و جامعه ارمنی بودند، جلوگیری گردیده و امنیت نسبی محل تأمین شده است.

نظافت و ریشه کن کردن علف های هرز آرامستان در منطقه ای به وسعت 75000 مترمربع یکی دیگر از کارهایی است که مسوولین آرامستان ها در دستور کار خود می دیدند.

مرمت و نقاشی کلیسای مریم مقدس، واقع در این آرامستان (دولاب) که با با کمک های هیئت عمرانی خلیفه‌ گری ارامنه تهران صورت گرفت را نیز باید به این لیست افزود.

یادآور می شود که به دلیل قدمت این آرامستان، همواره خواستگاهی بوده برای گروه های توریستی داخلی و خارجی که طی تورهای هماهنگ شده، از این مکان بازدید به عمل می آورند. طی این بازدیدها همواره یکی از اعضای هیات امنا آرامستان ها در آرامستان دولاب حضور داشته و راهنمای میهمانان بوده و با پذیرایی مختصری آنان را بدرقه نموده است.

 

 

 

Viewing all 9369 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>