چند خبر
1: خطای یک کارمند بانک، سبب گم شدن چهار میلیارد تومان
کارمند یکی از بانک های خصوصی کشور با درج اشتباه کد ملی و مبلغ، سبب شد تا چهار میلیارد تومان از حساب این بانک برداشت و به ۱۲۵حساب دیگر در سیزده بانک متفاوت، واریز شود.
این بانک با تصور این که مورد هک و دستبرد قرار گرفته است، پلیس را مطلع کرد و بررسی ها تنها در چهار روز مشخص کرد که دستبردی در کار نبوده و تنها به دلیل یک اشتباه، این مبلغ از حساب بانک خارج شده است.
در نهایت کارمند خاطی برای تحقیقات بیشتر، تحویل مقامات قضایی شده است.
2: جنگل آسارا به جمع جنگلهای سوخته روزهای اخیر پیوست
•حدود ۲۰هکتار از جنگلهای آسارا در استان البرز در آتش سوخت.
•علت این آتشسوزی انسانی بوده است.
•طبق گفته فرمانده یگان حفاظت از جنگل ها، آتشسوزیها در امسال نسبت به سال گذشته ۴۰درصد افزایش داشته اند.
تفریح عدهای در جنگلهای آسارا واقع در استان البرز، حدود ۲۰هکتار از این جنگلها را در آتش سوزاند.
به گزارش ایلنا مدیرکل محیط زیست استان البرز در حالی از سوختن حدود ۲۰هکتار از جنگلهای آسارا خبر می دهد که به گفته او اطلاعات اولیه دریافتی از محل وقوع این آتش سوزی نشان می دهد که علت وقوع آن عامل انسانی است.
حسین محمدی توضیح داده که طبق گفته شاهدان عینی حوالی ظهر جمعه افرادی برای تفریح وارد این منطقه شدند، اما آتشی که آنها روشن می کنند به دلیل وزش باد و خشک بودن منطقه گسترس یافته و تنها اقدامی که این افراد انجام می دهند، ترک منطقه بوده است.
با توجه به گفتههای مدیرکل محیط زیست استان البرز، منطقه آتش گرفته جنگلی حدود ۲۰۰هکتار و دست کاشت است، درختان آن از نوع اُرس هستند و از آنجا که این درختان به راحتی آتش می گیرند؛ این مسئله به آتش گرفتن جنگل دامن زده است.
این در حالیست که به گزارش شرق، قاسم سبزعلی مهر؛ فرمانده یگان حفاظت سازمان جنگلها از افزایش ۴۰درصدی آتش سوزی در جنگلها نسبت به سال گذشته خبر می دهد.
تنها در روزهای گذشته خبر آتشسوزی در جنگلها در جاهایی مثل جنگلهای گلستان، کوهدشت، مراتع فسا و پارک ملی کرخه گزارش شده که عامل انسانی نقش ویژهای در این آتشسوزیها داشته است.
این درحالیست که بنا به گفتههای فرمانده یگان حفاظت از جنگلها متاسفانه به دلیل کمبود بودجه در سازمان جنگلها امکان تجهیزشدن به وسایل مورد نیاز برای اطفای سریع و کامل آتشسوزیها وجود ندارد. از سوی دیگر با توجه به افزایش بیش از حد دما و خشکسالی در کشور در سالجاری بروز حریقهای پیاپی در جنگلها و مراتع کشور اجتنابناپذیر است.
3: اعتراض به خاموش شدن چراغ های کتابخانه ملی
بیش از پانصد نفر از اعضای کتابخانه ملی ایران در نامه ای خطاب به رئیس جمهوری ایران خواستار «خاموش نشدن چراغ روشن شب های کتابخانه ملی ایران» به خاطر کمبود منابع مالی شدند.
از نزدیک به چهار هفته پیش و اوایل ماه رمضان، شیفت دوم شب های کتابخانه ملی ایران بنا به تصمیم «رضا صالحی امیری»، رئیس جدید این کتابخانه تعطیل شد.
این مسأله مسبب ناراحتی بسیاری از اعضای شیفت شب کتابخانه ملی ایران شد و از این رو بیش از ۵۰۰نفر از اعضای این کتابخانه برای احیای دوباره شیفت دوم شب کتابخانه ملی ایران، نامه ای خطاب به حسن روحانی نوشته و از وی درخواست کردند تا نگذارد چراغ روشن شب های کتابخانه ملی به خاطر کم بودن منابع مالی خاموش شود.
دوازده سال پس از تاسیس مدرسه دارالفنون در تهران در سال ۱۲۴۳خورشیدی، کتابخانه کوچکی در آن مدرسه تشکیل شد که بعدها هسته اولیه مجموعه کتابخانه ملی ایـران به حساب آمد.
کتابخانه ملی ایران در سوم شهریور سال ۱۳۱۶در ساختمانی در جنب موزه ایران باستان رسما افتتاح شد.
در سال های اخیر این کتابخانه به محل جدید خود در منطقه عباس آباد تهران منتقل شده است.
4: هزار شهر در ایران فاقد سینما هستند
•تهمینه میلانی در دیدار با حسن روحانی به وجود فقط سیصد سالن سینما در ایران اشاره کرد و اینکه هزار شهر ایران سالن سینما ندارند.
•مدیر عامل خانه موسیقی نیز از رئیس جمهور ایران خواست شرایط را برای شنیده شدن صدای شجریان در ایران فراهم کند.
شب گذشته تعدادی از هنرمندان ایرانی با حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران دیدار و بخشی از دغدغهها و مشکلات خود را بیان کردند.
هنرمندان عرصه های مختلف در این دیدار به کمبودها و نگرانیهای خود در شرایط فعلی پرداختند و از حسن روحانی خواستند که در راستای رفع آنها گامهای عملی بردارد.
یکی از سخنرانان این مراسم تهمینه میلانی بود که به کمبود سالن سینما در ایران اشاره کرد و اینکه در حال حاضر فقط سیصد سالن سینمای فعال در ایران وجود دارد و اینکه هزار شهر ایران سینما ندارند و بیش از هشتاد درصد مردم در شهرهای محل سکونت خود از امکان رفتن به سینما محروم هستند.
او ضمن تشکر از رئیس جمهور ایران برای بازگشایی خانه سینما، تاکید کرد باید برای هزار شهری که سینما ندارند سینما ساخته شود.
در این مراسم فرهاد آئیش نیز برخی از مشکلات اهالی تئاتر را مطرح کرد؛ از جمله اینکه کل بودجه سالانه تئاتر ایران ۱۱میلیارد تومان است که برابر با هزینه تولید یک فیلم یا سریال تلویزیونی است.
آئیش خطاب به روحانی گفت "هر چه بگویم شما از قبل میدانید و به همین دلیل است که بیش از ۹۰درصد تئاتریها به شما رای دادند. با این که میدانم که شما همهی مسائل را میدانید باز هم تکرار میکنم."
او همچنین خواستار توجه بیشتر به هنرمندان جوان عرصهٔ نمایش شد، چراکه به گفته او این جوانها با وجود این همه شور و انرژی، سرخوردگی را نیز تجربه می کنند.
حسن روحانی در پایان از هنرمندان ایرانی خواست با بهترین شعرها، داستان ها، تئاتر، فیلم، مجسمه و موسیقی به همه دنیا بگویید که صدای مردم ایران صدای دوستی، صلح و برادری است.
حسن روحانی همچنین سیمرغ بلورینی که هومن سیدی به او تقدیم کرده بود را به این فیلمساز جوان بازگرداند و گفت این جایزه باید نزد صاحب اصلی آن بماند.