مراسم تدفین در مصر باستان
ترجمه از گارگین فتائی
.
مصر به عنوان یکی از تمدنهای کهن دنیا نسلها را برای قرون متمادی شیفته خود کرده است . بیشتر تکنولوژی ما ، شیمی ، دارو سازی ، نجوم ، جامعه شناسی و غیره از برخی جهات تحت تاثیر جامعهء مصر باستان بوده است.
ولیکن یکی از محبوب ترین پژوهش ها در مورد آداب فرهنگی مصر باستان ، مراسم تدفین burial practices آن بوده است .
یکی از این مراسم تدفین ، آماده سازی بدنها برای تدفین در نتیجه مومیایی شدن را در بر می گرفت . مردم مصر باستان به این علت مومیایی ها را می ساختند که باور داشتند که فرد مرده در دنیای دیگری زندگی خواهد کرد و آنها از این طریق می خواستند مانع مرگ بدنهایشان برای آمادگی و ورود به دنیای دیگر شوند . این مراسم آماده سازی بدن حدود هفتاد روز به طول می انجامید . ابتدا مغز و سایر ارگانهای بدن با دقت و با حفظ سالم و بدون آسیب آنها برداشته می شدند سپس معده را با لطافت با کتان نرم وخوشبو پر کرده بعد از آن بدن را در آنچه که ما کربنات سدیم تجارتی soda ashمی خوانیم قرار می دادند تا خوب خشک شود .
سرانجام بدن با چند لایه از نوارهای کتانی پیچانده شده و درون تابوت قرار داده میشد .
این رسم گر چه بوسیله فنو.ن مومیایی جدید modern embalming techniques(برای جلوگیری از فساد سریع امعا و احشای مرده را درآوردن و جسد را در مواد شیمیایی خواباندن) جایگزین شد اما به عنوان روشی برای حفظ بدن برای هزاران سال شناخته شده است . تکنولوژی جدید گرچه دارای روند تندتری است اما قادر نبوده این ادعا که روش مدرن موثرتر از آداب فرهنگی مصر باستان است را قوام بخشند و مورخین و باستان شناسان امروزه همچنان به تلاش خود برای برای یافتن قبور مدفون شده ادامه می دهند .
فنو.ن مومیایی جدید
modern embalming techniques
]